Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Plastic flessen eenvoudig online kopen

Heeft u plastic flessen nodig? Bestel ze dan heel gemakkelijk en snel via internet! Tegenwoordig kunt u online allerlei aanbieders vinden. Gaat u voor plastic flacons van goede kwaliteit, maar wel tegen een aantrekkelijke prijs? Bestel dan direct uw benodigde materialen bij de Verpakkings Webwinkel! De flessen zijn zeer geschikt voor zowel food als non-food gebruik en zijn uiteraard verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo is er altijd een perfecte fles voor uw doeleinde. Van klein tot groot en van transparant tot vrolijk gekleurd. Het vinden van de mooiste plastic flacons was nog nooit zo eenvoudig!

 

Voor ieder doeleinde de juiste plastic flacon

In de plastic flacons kunt u werkelijk van alles kwijt. Gebruikt u ze in de horeca? Dan zijn ze ideaal voor het bewaren van onder meer sauzen, dressings en toppings. Met behulp van de bijpassende doseerdop voegt u heel eenvoudig een prachtige garnering aan uw gerechten toe. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen mogelijk. Zo kunt u de flacons ook vullen met desinfecterende gel of spray. Zo kunnen uw medewerkers, bezoekers en klanten goed de hygiëne in acht nemen. Op de werkplaats komen de flessen ook heel goed van pas. Gebruik ze onder meer voor vloeibare zeep of juist voor verf. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Vanzelfsprekend zijn de flacons ook op allerlei andere manieren inzetbaar. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een kleine of grote fles. Een fles van 500 ml is zeer geschikt voor producten waarbij een korte doorlooptijd gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan sauzen die altijd vers moeten zijn. Een flacon van 1 liter is ideaal als u vaak en veel van de inhoud gebruikmaakt. Een product als verf past bijvoorbeeld perfect en zal ook lang houdbaar en bruikbaar blijven in een literfles.

 

Combineer uw flessen met de juiste accessoires

Heeft u de perfecte plastic flessen gevonden? Vergeet dan zeker niet om bijpassende accessoires te bestellen. Normaliter worden de flacons afgeleverd met een standaard schroefdop. Dit is echter niet altijd de meest ideale afsluiter. U kunt daarom ook opteren voor een clipdop, een dispenser pomp, een dopkraan, een vatkraan of een spraydop. Hiermee wordt het gebruik van de flacon nog gemakkelijker. Bekijk het aanbod en kijk welk type dop het beste past bij het gebruik dat u voor ogen heeft.

 

Mogelijkheden tot personalisatie

Zeker als u de producten in uw nieuwe plastic flessen wilt verkopen is een opdruk onmisbaar. U kunt daarom al uw materialen bij de Verpakkings Webwinkel laten personaliseren. Kies voor de toevoeging van een eigen label op een neutrale fles of laat flacons in uw bedrijfskleuren creëren.

Bestel vandaag nog uw flessen!

Heeft u de perfecte flessen voor uw doeleinde gevonden? Dan kunt u direct verder met het bestellen ervan. Kies het benodigde aantal flacons en selecteer de gewenste uitvoering. Zoals gezegd maakt het totaal niets uit hoeveel flessen u bestelt. De prijs is altijd laag en de kwaliteit laat nooit iets te wensen over. Met het aanbod haalt u altijd een goede en goedkope plastic fles in huis. Klik direct door naar de webshop en plaats uw bestelling! Twijfelt u tussen twee of meer modellen of uitvoeringen? Neem dan even contact met de leverancier op. Deze helpt u graag bij het vinden van de ideale flacon.

Advies nodig? Vraag het de expert!

De Verpakking Webwinkel werkt met een betrokken team van ervaren medewerkers. Ze geven u graag advies of extra informatie over de beschikbare producten. Wilt u bijvoorbeeld weten wat het verschil is tussen de diverse plastic flessen? Bel of mail ze dan gewoon even! Tevens kunt u hier terecht voor alles wat u wilt weten over het personaliseren van uw flessen en andere verpakkingsmaterialen. Uiteraard is hierbij volop aandacht voor uw persoonlijke wensen en de correcte doorvoering van de huisstijl van uw bedrijf, team of organisatie.

Eerlijke producten

Bij de Verpakkings Webwinkel mag u vertrouwen op eerlijke producten die op een verantwoorde manier tot stand zijn gekomen. Er wordt bij de productie van uw flessen geen gebruik gemaakt van dwang- of kinderarbeid.