Energie Management Specialisten
Image default
Energie

Aanleg zonnepanelen in de tuin met WSF

Snel aanleg zonnepanelen in de tuin met WSF

De energietransitie is gelukkig in volle gang. Steeds meer mensen en landen zijn gecommitteerd om te werken naar een duurzamere wereld met minder gebruik van fossiele brandstoffen. Een van de manieren om dat te doen is investeren in groene energie zoals wind- en zonnepanelen. Niet voor niets is er de afgelopen jaren ook vanuit de overheid veel subsidie en bewustwording gekomen voor woningbezitters om te investeren in zonnepanelen op het huis. Maar wat als het niet mogelijk is om zonnepanelen op je huis te plaatsen? Dan zijn er gelukkig voldoende andere oplossingen, lees dus gauw verder.

Besparen op je energierekening!

Het grootste voordeel van zonnepanelen op dak of elders is dat je zelf energie kunt opwekken en dus minder afhankelijk ben van je energieleverancier. Geld besparen dus! Bij WSF Schroeffundering zijn we groot voorstander van zonnepanelen in de tuin. We hebben hiervoor speciale funderingen ontwikkeld die zich perfect uitlenen om als basis te dienen voor enkele zonnepanelen of zelfs een compleet zonnepanelenpark in een veldopstelling.

We zien steeds vaker de wens om zonnepanelen op de grond te plaatsen. Zelfs panelen op pergola’s en prieeltjes zijn geen probleem voor onze vakmensen. Wat wel belangrijk is om rekening te houden met de locatie van de omvormer, aanleg van stroom en de positie van de panelen in verband met schaduw en de stand van de zon. Hierin denken onze schroeffunderingsspecialisten graag met je mee.

Het dak is niet geschikt voor zonnepanelen. Wat nu?

Het kan goed voorkomen dat het dak van je woning of bedrijfspand niet geschikt is voor zonnepanelen. Daarom is een goed alternatief de tuin of een weiland. Ook wanneer je geen vergunning krijgt voor zonnepanelen op dak is het dus geen einde raad, maar tijd om de specialisten van WSF te bellen voor een afspraak!

Maar er zijn meer redenen om zonnepanelen in de tuin te plaatsen. Denk aan:

  • Er is veel schaduw op dak
  • Het dak is te klein en biedt onvoldoende plek
  • Het dak zit al vol met zonnepanelen
  • Er is sprake van een monumentaal pand

Nog meer voordelen van Schroeffundering en zonnepanelen in de tuin

De door WSF ontwikkelde constructie is nagenoeg overal inzetbaar. Het fundament van onze constructie bestaat namelijk uit schroeffunderingen die in de grond worden geschroefd. Deze unieke manier van funderen biedt ontzettend veel voordelen, waarbij het grootste voordeel is dat er geen beton wordt gebruikt en/of gestort.Het storten van beton kost veel tijd, energie, materiaal, uitstoot en dus ook veel kosten. Deze worden allemaal overbodig met het gebruik van onze unieke manier van snelfunderen. Het andere grote voordeel is tijd! Want onze funderingen kunnen in één dag geplaatst worden. Met een vakkundig montageteam kunnen wij projecten in heel Nederland realiseren.

Enthousiast geworden over de aanleg van zonnepanelen?

Ben je ook nieuwsgierig naar meer en onze aanpak voor de aanleg van zonnepanlen? Wil jij als particulier of bedrijf ook gebruik maken van ons montagesysteem? Maak dan gauw een afspraak via 0548 – 745034 of stuur een mail naar info@schroeffundering.nl voor een vrijblijvende offerte.

https://schroeffundering.nl