Energie Management Specialisten
Image default
Auto's en Motoren

Makkelijk en snel slagen voor je theorie examen met Gelijk Geslaagd

Woon jij in de omgeving van Gouda, Waddinxveen of Boskoop en wil jij een auto theoriecursus volgen waardoor je op een makkelijke manier kan slagen voor je theorie examen? Schrijf je dan in voor de cursus auto theorie Gouda van Gelijk Geslaagd. Wij bieden eendaagse theoriecursussen aan waarbij je kans van slagen zeer groot is!

Leren uit moeilijke boeken of cd-roms is door onze cursus verleden tijd. Wij leren je de theorie aan door te oefenen met echte examenvragen van het CBR en door duidelijke praktijkvoorbeelden. De docent van wie je les krijgt geeft je zeer handige tips en trucs waarmee je de lesstof nog beter begrijpt en beter zal onthouden. Ook hebben we, voor de lastige vragen, slimme ezelsbruggetjes voor je. Je zal hierdoor de regels dus perfect onthouden, handig voor op je examen en tijdens je praktijklessen.

Lekker lunchen na een leerzame ochtend

Van leren krijg je honger, dus bieden wij tussen de middag een heerlijke lunch aan. Even bijkomen van een leerzame ochtend. Heb je genoeg gegeten? Dan gaan we nog eventjes kort in de leermodus voordat we naar het CBR vertrekken.

Bij onze cursus zit zeer veel inbegrepen. Het lesmateriaal, drankjes, de lunch en het vervoer naar het CBR en weer terug naar de cursuslocatie. Ook reserveren we alvast een examenplek bij het CBR voor jou wanneer je je hebt ingeschreven voor één van onze cursussen.

Als we zijn aangekomen bij het CBR moet je je melden bij de balie. Hier vragen ze naar je reserveringsnummer en je legitimatiebewijs. Let op, je legitimatiebewijs dient geldig te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan je helaas niet deelnemen aan het examen. Je krijgt een seintje als je kan gaan beginnen aan je examen. Voor het examen krijg je 35 minuten de tijd.

Schrijf je in via onze site

Wil jij ook de theorie in 1 dag aanleren en meteen die dag je examen halen? Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je even in te schrijven via onze site. We zien je graag bij één van onze cursussen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/