Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het reinigen van de luchtkanalen is zeer belangrijk voor elke onderneming

Hygiëne en veiligheid zijn erg belangrijk bij elk bedrijf en haar werknemers. Natuurlijk houdt u uw bedrijf zo schoon mogelijk. Waar u echter misschien niet aan denkt, is aan het reinigen van de luchtkanalen. Door te kiezen voor luchtkanaalreiniging van VOS CRC voorkomt u diverse klachten zoals hoofdpijn, huidproblemen en geïrriteerde slijmvliezen. Dit wordt ook wel het ‘Sick Building Syndrome’ genoemd. Lees snel verder en ontdek hoe u zorgt voor een gezond werk- en leefklimaat.

Waarom een schoon kantoor zo belangrijk is

Het reinigen van de luchtkanalen is zeer belangrijk voor zowel grote als kleinere ondernemingen. Het belang van een schoon kantoorgebouw of andere werkruimte zal daarbij alleen nog maar meer toenemen. Mensen zijn tegenwoordig namelijk steeds minder bestand tegen bacteriën en virussen. Daarom beschikt dit bedrijf over speciaal ontwikkelde reinigings- en conserveringsmiddelen. Door te kiezen voor bijvoorbeeld het laten reinigen van de luchtkanalen in uw onderneming gaan uw werknemers fris aan de slag en brengt u het ziekteverzuimpercentage aanzienlijk omlaag. De specialisten werken in diverse branches, waaronder:

  • Ziekenhuizen
  • Grote en kleine kantoorgebouwen
  • Diverse industrieën

De vakbekwame en enthousiaste medewerkers werken zeer zorgvuldig en secuur maken geen gebruik van heftige chemische schoonmaakmiddelen. Alle reinigingsmethodes van deze specialisten voldoen dan ook aan de eisen van HACCP, BRC en GlobalGAP. Hierdoor zorgen zij ervoor dat het milieu niet wordt aangetast. De vakmensen zijn uitvoerig getraind en speciaal opgeleid om te werken op een voedselveilige manier.

Ontdek wat de specialisten voor uw onderneming kunnen betekenen

Wilt u de luchtkanalen of andere ventilatiesystemen van uw bedrijf ook eens grondig wilt laten reinigen? Kies dan voor deze specialisten. De vakmensen van dit schoonmaakbedrijf demonteren de systemen en nemen deze mee naar de locatie in Waalwijk, in de regio s’-Hertogenbosch. Hier worden de systemen, waaronder condensors en verdampers, uitvoerig schoongemaakt. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met de specialisten en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

https://www.voscleaning.nl/