Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een meerjarenonderhoudsplanning opstellen door een specialist

Wilt u doelgericht sturen op het onderhoud van uw huisvesting? Dan doet u er goed aan om een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) op te stellen. Dit is een rapport waarin staat wanneer welk onderhoud plaats moet vinden en wat de kosten hiervan zullen zijn. Een meerjarenonderhoudsplanning is dan ook een langetermijnplan voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan gebouwen, terreinen en installaties. Hierdoor krijgt u het inzicht in dat wat u nodig heeft voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan gebouwen. Maar hoe stelt u een dergelijk plan op? Met de hulp van de specialisten van calculatiebureau DDC Consulting weet u zeker dat uw plan concreet en correct op papier wordt gezet.

Een meerjarenonderhoudsplanning van uw bouwproject

Door deze specialist in te schakelen, is het voor u mogelijk om zich geheel te richten op het primaire proces van uw bouwproject, terwijl de hoogopgeleide en ervaren medewerkers voor u dit plan opstellen. Zij voorzien u van advies op maat en denken met u mee om uw bouwproject tot een succesvol einde te brengen en een goed MJOP op te stellen. Dit is vaak noodzakelijk voor bouwonderdelen zoals het trappenhuis, de gevel, kozijnen en het dak. Naast het volledig uitvoeren van dit plan, zorgen zij als professioneel calculatiebureau ook voor een begroting en conditiemetingen.

Een professioneel calculatiebureau

Bij DDC Consulting nemen ze al uw zorgen rondom bouwcalculaties uit handen. U schakelt hen namelijk ook in voor het bewaken, begroten en besturen van uw bouwkosten. Zij voorzien u van alle nodige begrotingen die ze tijdig voor u opstellen. Ook onderhandelen ze met aannemers over de prijs en maken ze de financiële eindafrekening voor u. Wilt u meer weten over dit calculatiebureau, een van hun diensten betreffende bouwkostenmanagement, een meerjarenonderhoudsplanning of over contractmanagement? Neem contact met hen op en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Hun ervaren medewerkers bespreken graag de mogelijkheden rondom uw bouwproject met u.