Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een praktijkruimte huren nabij Utrecht

Wil jij graag een therapieruimte of praktijkruimte huren in de omgeving van Utrecht? Santura in Driebergen maakt dit voor jou mogelijk! Op de bovenste verdieping heeft dit bedrijf meerdere praktijkruimtes. Deze worden verhuurd aan ondernemers die iets aanbieden wat goed bij het concept van dit bedrijf past. Je bent van harte welkom, om een praktijkruimte te huren in Driebergen nabij Utrecht, als je iets aanbiedt op het gebied van:

  • Massage
  • Preventieve gezondheid
  • Informatie over gezondheid
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Inzichtgevende technieken
  • Spirituele ontwikkeling

Diverse ruimtes beschikbaar om te huren

Wens je een therapieruimte of praktuikruimte bij dit bedrijf te huren in de omgeving van Utrecht? Dan kan je kiezen voor diverse ruimtes. Buiten een workshopruimte heeft Santura op de bovenverdieping drie mooie ruimtes die voor verschillende therapeuten zeer geschikt zijn. De grootste ruimte heeft een oppervlak van 18 vierkante meter en beschikt over een bankje, twee fauteuils, een relax (hypnose)stoel en een bureau met stoelen. Deze ruimte is geschikt voor verschillende doeleinden waar meerdere mensen aanwezig zijn. De middelste ruimte, van 14 vierkante meter, is geschikt voor massages, healings en onderwerpen waarbij een behandeltafel handig of noodzakelijk is. De kleinste ruimte, van zes-en-een-half vierkante meter, is zeer geschikt voor een-op-een coaching.

Neem contact op of vul het contactformulier in

Wil je meer informatie over het huren van een praktijkruimte bij dit bedrijf in de omgeving van Utrecht? Neem dan telefonisch contact op met de medewerkers van Santura of vul het contactformulier in. Na het invullen van het contactformulier, zullen zij zo snel mogelijk contact met u opnemen. De vriendelijke medewerkers van dit bedrijf vertellen je graag meer over de vele voordelen van het huren van een therapieruimte of praktijkruimte. Daarnaast kan je ook bij hen terecht voor informatie over de prijzen. Ook kun je op hun website in de online agenda kijken om direct een afspraak te boeken.

https://santura.nl/