Energie Management Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Drie essentials voor je nieuwe huis

Ga jij verhuizen? Je krijgt dan te maken met een nieuw huis, waar nog van alles aan moet gebeuren om het van jou te maken. Misschien hadden de vorige bewoners van het huis een goede smaak, maar het is fijn om toch je eigen draai aan een woning te geven. Om dit te doen, zijn er veel onderdelen die jij aan kunt pakken. We geven je er in deze blog drie en leggen uit hoe jij hiermee je huis helemaal “jou” maakt. Raak geïnspireerd!

1. De vloer

We beginnen bij de basis van je huis: de vloer. Deze loopt door het hele huis en speelt een grote rol in de sfeer van elke ruimte. Je vloer verbindt de woonkamer met de keuken en deze op zijn beurt met de bijkeuken. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om verschillende soorten vloeren door je huis terug te laten keren, maar om een geheel te creëren raden wij aan om voor één vloersoort te kiezen. De PVC vloer van Bebo Parket bijvoorbeeld! Deze vloer is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens makkelijk te leggen. Heb jij hulp nodig bij deze legging, kom dan gelijk in contact met Bebo Parket, aangezien ze dit graag voor je doen.

2. Meubels

Omdat meubels in zo veel verschillende soorten voorkomen, kun je deze items gemakkelijk gebruiken om je stempel op je huis te zetten. Kies voor comfortabele stoelen die passen bij de bank, maar probeer ook de kleinere meubels een toevoeging aan je interieur te laten zijn. Zo plaats je een leuke kruk naast je bank, of zorg je voor een unieke boekenkast, gevuld met jouw favoriete boeken. Door dit te doen, werkt je huis erg uitnodigend en creëer je snel gezelligheid.

3. Muurbekleding

Als je van een simpele look houdt, is veel muurbekleding misschien niet helemaal voor jou, maar als jij jezelf naar voren wil laten komen in het huis, is muurbekleding hier een geschikte optie voor. Kunst is een populaire manier van bekleding, omdat het een manier is om een verhaal te vertellen en omdat het op een simpele manier aan je muur te bevestigen is. Houd jij niet van kunst, dan zijn planten en foto’s andere goede alternatieven.

Veel woonplezier!

Als jij deze tips toepast in je huis, kunnen we eigenlijk niet wachten op onze uitnodiging om langs te komen. Veel succes met het inrichten van je huis!