Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Aan de lopende band kortsluiting

Als alleenstaande moeder van twee jonge kinderen ben ik altijd erg voorzichtig. Ik wil er zoveel mogelijk voor mijn kinderen zijn, maar soms is het lastig om alle ballen hoog te houden. Laatst heb ik de oudste van elf even alleen thuis gelaten, want ik had dringend iets nodig uit de winkel. Ik ben zeker niet langer dan een half uur weggeweest. Toen ik terugkwam, schrok ik me een ongeluk. Mijn zoontje stond huilend in de gang omdat hij dacht dat hij het licht kapot had gemaakt. Al snel had ik door dat er sprake was van kortsluiting, een probleem waar ik al vaker mee te maken heb gehad in deze woning. Ik heb direct naar Elektricien Breda gebeld om te vragen of ze iemand konden sturen. 

Snel gehandeld

Ondanks dat ik redelijk gepikeerd klonk aan de telefoon, heeft de telefoniste me bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Mijn zoontje en ik waren behoorlijk geschrokken, maar gelukkig was hij ongedeerd en kon er dezelfde dag nog iemand langskomen. De elektricien heeft naar het probleem gekeken en gaf aan dat het goed was dat we hen gebeld hadden. Hij gaf uitleg over de gevaren van kortsluiting en vertelde in Jip en Janneke taal wat hij ging doen om het op te lossen. Nadat hij hier klaar mee was, heeft hij nog wat preventiemaatregelen getroffen om een volgende kortsluiting te voorkomen. Ik was super opgelucht dat het zo snel geregeld was! 

Betrokken personeel

De elektricien die bij ons langskwam heeft mijn zoontje op een hele fijne manier gerustgesteld. Hij vertelde hem dat het niet zijn schuld was en dat er vroeg of laat toch wel kortsluiting was ontstaan, aangezien onze elektra niet in opperbeste staat verkeerde. Ik zag hoe het hem opvrolijkte om dit uit de mond van een professional te horen. Als zijn moeder had ik hem al het een en ander proberen uit te leggen, maar uit de mond van een vreemde klinkt het toch vaak anders. Ik ben blij dat er nog mensen bestaan die niet alleen hart hebben voor de zaak, maar ook voor hun klanten. Ik hoop dat de elektricien die mij heeft geholpen dit leest en weet hij nog heel lang op een positieve manier door ons herinnerd zal worden!