Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers houden uw dak gezond met periodiek dakonderhoud

Zoekt u een goed en kundig bedrijf dat periodiek dakonderhoud aan uw platte dak kan plegen? Maak dan een afspraak bij ons, de Dakmakers!

Dakdekkersbedrijf de Dakmakers draait al vele jaren mee, ruim 35 jaar inmiddels. Met zoveel jaar aan ervaring weet u zeker dat u bij ons goed zit. In al die tijd dat wij meedraaien in de dakdekkersbranche hebben we alles dat te maken heeft met platte daken wel voorbij zien komen. Voor ons is geen dak is te gek en geen klus te groot. Wij zijn heerlijk nuchter en staan met beide benen op de grond, hoewel dit bij ons vaak op een dak is.

Iedereen die bij ons werkt heeft een gedegen opleiding gevolgd en beschikt over de juiste certificaten. Wanneer er dingen veranderen of vernieuwen binnen onze branche dan volgen we extra scholing, zodat we altijd goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Vanzelfsprekend is ons bedrijf aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak en beschikt het over het Vca-certificaat en het KOMO-certificaat.  

Geen zorgen meer om uw dak met een onderhoudscontract

Voor periodiek dakonderhoud kunt u bij ons een contract afsluiten. Wij houden voor u bij wanneer uw dak weer een onderhoudsbeurt nodig heeft. Meestal is dit zo’n 1 keer per jaar. Onder een onderhoudsbeurt valt: schoonmaken van de dakbedekking en het verwijderen van blad en mos, afvoer checken en indien nodig vrij maken van aanslag, de gehele dakbedekking controleren en nalopen op barstjes en losse delen. Wanneer kleine schade wordt geconstateerd repareren wij dit ter plekke. Wanneer u uw dak periodiek laat onderhouden heeft u er zelf geen omkijken naar. Een goed onderhouden dak is een gezond dak waar u geen zorgen over heeft.

Schade? Dan komen wij uw dak vakkundig repareren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er onverwachtse schade aan het dak ontstaat. Bijvoorbeeld door een flinke hagelbui, blikseminslag of een storm. Vaak is een lekkage hierop een gevolg. Maak snel een afspraak bij ons voor een dakreparatie, om ergere schade te voorkomen.

U kunt telefonisch, per mail of via de website contact met ons opnemen.

https://www.dakmakers.nl/