Energie Management Specialisten
Image default
Eten en drinken

De cateraar van Amsterdam

Catering regelen in Amsterdam

Die gezellige stad biedt altijd wat mee te maken. Zo heeft u in Amsterdam vele evenementen en een spetterende uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. GeÔnteresseerd in meer informatie over wat u er kunt doen in Amsterdam? Bekijk dan deze link. In zo?n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat velen zoekend zijn naar een online cateringbedrijf, alleen de beste kwaliteit levert. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje organiseert of een prive feestje viert. Voor de lekkerste catering uit Amsterdam neemt u contact op met Happie. De beste gerechten regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Cateraar Happie Delivery. Via onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal in Amsterdam? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de allerbeste party hapjes, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?


 

Welke soorten catering kunt u laten bezorgen in Amsterdam?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Delivery Catering in Amsterdam. Voor iedereen staat er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu. Wilt u u uw zinnen gezet op iets authentiekers dan een gewone middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en uitgebreide ciabattas met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volledig geen moeite. Buffetten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste dinners van Amsterdam ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is enorm. U vindt van Hollandse menu?s tot soepbuffetten! Ook kunt u uw maaltijden helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst presenteren. Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ?s worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en unieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Amsterdam in de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapÈs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal.De hapjes worden bezorgd in heel Holland Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu?s. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapasmenu dat perfect past bij uw event.