Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Wat voor oplossingen biedt Cembre?

Het bedrijf Batenburg is leverancier in de Benelux van Cembre. Cembre is de toonaangevende Italiaanse fabrikant en één van de grootste Europese fabrikanten van persverbinders en aanverwante installaties gereedschappen en bieden techniek op het gebied van energie.

 

Door de combinatie van uitgebreide kennis op het gebied van verbinden, een ijzersterke R&D afdeling en innovatie in fabricage technologieën en productspecificaties, stellen Cembre in staat om snel in te spelen op een steeds veeleisender wordende markt voor hoogwaardige producten die betrouwbaar, duurzaam en veiliger zijn en dat zijn de oplossingen van Cembre. 

 

Een breed product, een deskundig en efficiënt internationaal verkoopnetwerk en een scherpe focus op de behoeften van klanten die ervoor zorgen dat de stekre punten van Cembre Group een concurrentievoordeel geven in een voortdurend evoluerende wereldmarkt als deze oplossingen van Cembre en op techniek op het gebied van energie.

Wat biedt Cembre?

Cembre levert ondertussen alle producten op het gebied van kabelconfectie. Denk hierbij aan kabelschoenen, pers vinders, persgereedschap, kabelidentificatie, bundelbanden, geïsoleerde verbinders, adereindhulzen, oplossingen voor rail en markering- en labelsystemen en daarnaast dus ook techniek op het gebied van energie. Cembre biedt dus veel producten aan om bedrijven oplossingen te bieden.

De oplossingen

De oplossingen van Cembre is kabelschoenen en persverbinders, hydraulische (hand)gereedschap, geïsoleerde verbinders en adereindhulzen, mechanisch gereedschap, kabelwartels, oplossingen voor retail en marketing- en labelsystemen. Met deze producten probeert Cembre beter in te spelen op  de steeds veeleisendere markt. 

 

Het motto van Cembre is ‘’Making the right connections’’. Dat wil dus zeggen dat alle producten getoetst worden aan strenge kwaliteitsnormen. Daarnaast worden ze ook nog een uitvoerig getest om de veiligheid te waarborgen. Ook bij de gereedschappen die hierbij horen moeten worden voldoen aan de eisen die gesteld worden door verschillende bedrijven. Op deze manier zorgt Cembre ervoor dat de producten veilig zijn en toegevoegde waarde bieden. 

 

https://batenburg.nl/