Energie Management Specialisten
Image default
Aanbiedingen

De beste raambekleding voor je beige of gele muren

De juiste kleur voor je huis kiezen

Huisinrichting is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Hoe je de wereld om je heen waarneemt wordt weerspiegeld in de manier waarop je je huis aankleedt. Dat kunnen levendige tinten zijn als geel en oranje of meer ingetogen als beige, crème en wit. Met de juiste inrichting en meubels kan elke kleur stijlvol uit de verf komen. De juiste look krijgen is de sleutel om van je woninginrichting een succesverhaal te maken.

Raambekleding voor gele muren

Voor je gele muren kun je een scala aan gordijnen, vitrages en jaloezieën kiezen. Als je een afgezwakte kleur gele muren hebt en geel gekleurde stoffen banken met mooi grote ramen, dan zijn lange gordijnen het beste om ze te bedekken. Je kunt gordijnen gebruiken en ze hoog van bij het plafond hangen voor een maximaal visueel effect. Geel heeft niet alleen bruintinten en bruintinten nodig om zijn levendigheid af te zwakken. Je kunt ook felle kleuren zoals robijnrode gordijnen bij je gele muren gebruiken om een gedurfd statement te maken. Dit zijn twee primaire kleuren en wanneer ze samen gepaard worden kan dat veel aandacht afdwingen in de kamer.

Heb je gekozen voor een felgele kleur voor je kamer en zoek je manieren om de kamer te verzachten en de effecten van de felle kleur af te zwakken? Ga voor gordijnen met cacaobruine textuur voor een luxueuze aantrekkingskracht. Terwijl de muren het middelpunt van de inrichting blijven, verhogen de cacaobruine gordijnen de aantrekkingskracht van de kamer voor een ultiem effect. 

Wil je voor jaloezieën gaan in plaats van gordijnen, dan kun je de juiste toon en kleur vinden voor je gele muren. Ga voor zwarte houten jaloezieën of kunststof houten jaloezieën en zie de aantrekkingskracht die het aan je kamer en de omgeving geeft. Voor eigentijdse moderne woningen met een minimalistische inrichting en een heldere en vrolijke sfeer probeer eens te experimenteren met gele muren met lichtgroene rolgordijnen. Ze zien er prachtig uit. De nette en strakke uitstraling van rolgordijnen en een zachte tint lichtgroen complimenteren de lichtgele muren schitterend.

Raambekleding voor beige muren

Met beige kun je bijna elke kleur combineren. Laten we snel een paar van de raambehandelingen bekijken die je bij je beige muren kunt combineren.

Omdat beige een neutrale kleur is, ben je misschien geneigd wat kleur toe te voegen om de eentonigheid te doorbreken. Het is aan te raden niet te veel kleur toe te voegen. Probeer je beige muren te combineren met donkerblauwe gordijnen. Witte gordijnen tegen een diep beige muur zijn een fascinerende combinatie. Het voegt zachtheid en een vleugje felheid toe aan de kamer. Door de stof zal ook de hoeveelheid natuurlijk licht in de kamer toenemen, wat belangrijk is omdat beige muren de neiging hebben de kamers een beetje donker te maken.

Wil je gaan voor fellere tinten gordijnen voor je beige muren? Probeer dan eens bordeauxrood. Dit wordt aanbevolen voor kamers die veel natuurlijk licht ontvangen. De rijke tint van bordeauxrood zal uit de lichte achtergrond opduiken en een rijke en koninklijke sfeer in de kamer scheppen. Bruine houten jaloezieën en bamboe jaloezieën vormen ook een groots paar met je beige muren. Ze geven een zachte natuurlijke gloed aan de kamer, laten diffuus licht je ruimte vullen, en scheppen een warme, vrolijke en toch klasrijke sfeer in je kamer. Het heeft een kalmerend effect op de omgeving.

https://www.raamdecoratie.com