Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

WBSO-advies voor subsidie voor uw R&D project

Bent u met een innovatieproject gestart en wilt u hiervoor een WBSO-subsidie aanvragen? Dan is het verstandig om u hier in te laten ondersteunen door een expert, welke u voorziet van WBSO-advies. Voor het financieel ondersteunen van R&D projecten is de WBSO de meest toegankelijke subsidieregeling in Nederland, maar de mogelijkheden worden niet altijd optimaal benut of verantwoord. Daarom is professioneel advies erg nuttig. TechForce Innovations B.V. uit Hilversum helpt u graag bij het maken van uw aanvraag.

WBSO aanvragen bij de RVO

De WBSO, welke kan worden aangevraagd bij de RVO, is een fiscaal voordeel voor ontwikkelings- en onderzoeksprojecten. Dit kan uiteenlopen van technologische innovatie tot software-innovatie. Wordt de WBSO door de RVO toegekend, dan worden de (loon)kosten en uitgaven van uw R&D-project voor een deel vergoed. Hiermee bespaart u dus een hoop kosten. Tevens stimuleert deze subsidie normaliter om onderzoek en innovatie voort te zetten. Bent u een startende ondernemer, dan biedt RVO extra voordelen aan bij het aanvragen van de subsidie. Voor veel ondernemers is het aanvragen van deze subsidie (nog) onbekend terrein. Daarom is het ontvangen van WBSO-advies aan te raden.

Vraag direct een offerte aan

Ontvangt u WBSO-advies van TechForce, dan profiteert u van een complete service. Dit bedrijf in Hilversum assisteert u als subsidieadviesbureau met het innovatieproces van A tot Z. U ontvangt advies over de richtlijnen en het bijhouden van een complete WBSO-administratie, waar zij tevens een online portal voor aanbieden. Door deze services wordt u flink ontzorgt en kunt u uzelf grotendeels focussen op de inhoud van het R&D project. Voor het aanvragen van een WBSO-subsidie bij het RVO bent u daarom bij TechForce in goede handen. Hier kunt u rekenen op een solide onderbouwing en een zorgvuldige verantwoording. Heeft u interesse in deskundig advies? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!