Lichtstraten voor particulieren

Energiemanagementspecialisten

Veel mensen weten niet dat ze gewoon lichtstraten voor hun woning kunnen laten bouwen en dat het hun niet veel geld hoeft te kosten. Tegenwoordig heb je namelijk ook lichtstraten voor particulieren.

Winkelstraten met lichtstraten

Als je weet wat lichtstraten zijn dan ken je het vast van winkelstraten want dit is waar het veel wordt gebruikt. De lichtstraten worden in winkelstraten geplaatst om het winkelende publiek droog te houden. Het is als het ware een straat van glas boven je waar licht doorheen komt. Zo ben je wel tegen onweer beschermt maar je kunt ook naar de hemel kijken.

Voor particulieren

De lichtstraten voor particulieren is natuurlijk veel kleiner want het is bedoeld voor een woning en niet grote winkelstraten. Het concept blijft wel hetzelfde maar dan alleen op een kleinere schaal. De lichtstraten bestaan uit glas en aluminium. Voor dat het geplaatst wordt zal de aannemer een deel van het dak eruit snijden in de afmetingen van de lichtstraten. Het wordt vervolgens aangepast zodat de lichtstraat geplaatst kan worden.

Heb je andere vragen over lichtstraten of wil je gewoon wat meer informatie over de kosten ervan? Bezoek dan een van de onderstaande websites.