Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Laat het leeghalen van een woning over aan Alle Rommel Opgeruimd

Een woning leeghalen is veel werk. Alle spullen moeten vaak eerst uitgezocht worden om ze vervolgens in dozen te pakken. Daarna moeten alle dozen en zware meubels in een bus of vrachtwagen gezet worden en afgevoerd worden. Een hele klus dus. Moet er een woning leeg na overlijden? Dan komt ook nog het emotionele deel en het regelen van overige zaken om de hoek kijken. Om uzelf te ontlasten bij het leeghalen van de betreffende woning kunt u Alle Rommel Opgeruimd inschakelen.

Wie zijn de mensen achter Alle Rommel Opgeruimd?

Alle Rommel Opgeruimd wordt gerund door Wilfred Meier Nolte. Samen met zijn hechte team nemen zij u een hoop werk uit handen. Dit doen ze uitermate secuur, discreet en netjes. Er wordt vanzelfsprekend uiterst zorgvuldig met de spullen van uw overleden dierbare omgegaan. Want zeg nou zelf, u zou toch niet willen dat de inboedel van uw vader, moeder, tante, oom of dierbare vriend of vriendin in het volle zicht op straat komt te staan?

Het team kan desgewenst voor u een woning bezemschoon achterlaten, een huis of appartement verkoopklaar maken en zelfs de tuin opknappen. Nadat Alle Rommel Opgeruimd is langs geweest kan de woning meteen de woningmarkt op.

In contact komen met Alle Rommel Opgeruimd

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Alle Rommel Opgeruimd kunt u contact opnemen door te bellen naar telefoonnummer 0252-742 501 of 06-4156 8242. Deze nummers zijn zeven dagen per week bereikbaar, ook in de avonduren. U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@ allerommelopgeruimd.nl of het contactformulier op de website www. allerommelopgeruimd.nl invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord van één van de medewerkers.

Door de telefoon of in de mail of het contactformulier kunt u alvast wat informatie geven over de desbetreffende woning. Is het een appartement of een huis, hoe groot is het, is er een lift aanwezig en hoe is de parkeergelegenheid voor de deur. U krijgt aan de hand van deze informatie alvast een richtprijs. De echte, scherpe prijs kan genoemd worden wanneer de woning door één van de medewerkers is bezocht. De prijs die wordt afgesproken staat vast, er komen nooit achteraf extra kosten bij.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/