Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Kies voor slimme verlichting en laat je adviseren door Ledonline.nl!

Ledonline.nl is een super handige site boordevol informatie over bedrijfs- en woning verlichting. Deze led-expert / -webshop:

-wijst je op de voordelen van de led-techniek;

-geeft aan waar een goede led aan moet voldoen;

-zet per branche uiteen welke armaturen passend zijn.

Voorbeelden van die branches zijn winkels, kantoren, horeca, food en etalage. We richten ons op de etalage. Wat is een etalage eigenlijk? Een synoniem is uitstelkast. Het is het voorste gedeelte van een winkel waarin allerlei spullen zijn uitgestald speciaal voor voorbijgangers / winkelend publiek. Etalages dienen een aantal doelen: aandacht trekken, interesse wekken, verlangen opwekken en dan uiteindelijk aanzetten tot actie. Het woord etalage komt van etaleren dat letterlijk uitstallen / tentoonstellen betekent. De verlichting van een etalage is erg belangrijk. Met een goede lamp kun je als verkoper heel precies bepaalde zaken uitlichten. Als je echt één geheel van de etalage wilt maken, kan rustig en een beetje vlak licht uitkomst bieden. Te veel en te fel licht zijn juist uit den boze.

Het Ledonline.nl-team heeft een paar uitstekende etalage-leds voor je op een rij gezet. Allereerst de kantelbare zwarte of witte Roma. Een hoogwaardige spot die precies doet wat ‘ie moet doen: jouw spullen in de spotlight zetten. De Roma heeft een diameter van 140 mm en is 114 mm hoog. Het energieverbruik is vastgesteld op 22 Watt. De lichtopbrengst is 3000 Lumen. Het is een spot, dus de gradenbundel is beperkt: 60. De lamp kan zeker 50.000 uren schijnen. Je krijgt er 5 jaar garantie op. Een rail met spots is ook geschikt. Zodra je de etalage vernieuwt, kun je de spots eenvoudig verhangen. Een voorbeeld van een veel verkochte rail spot is Sofia. Net als Roma wordt Sofia is zwart en wit gemaakt. De behuizing van aluminium is voorzien van een chique poedercoating. Sofia is optioneel dimbaar en heeft een CRI-waarde van >90. Dit wil zeggen dat de kleurweergave uitstekend is.

https://ledonline.nl