Energie Management Specialisten
Image default
Startpaginas

Klok neutrale All-in-1 vaatwastabletten

Klok neutrale All-in-1 vaatwastabs – 26 Stuks

Met een vaatwasser in je keuken bespaart het je in ieder geval veel tijd en moeite op je vaat weer heerlijk fris en schoon te krijgen. Tegenwoordig zijn de wastabs ook steeds beter en effectiever geworden die vlekken en vet goed reinigen. De nieuwe neutrale vaatwastablettenvan Klok zijn opnieuw ontwikkeld dankzij een nieuwe formule zodat ze nóg beter een schone vaat garanderen. Mooie bijkomstigheid is dat je ook nog eens milieubewust bezig bent omdat de tabletten van Klok 100% ecologisch en neutraal zijn. De voordelen van de nieuwe all-in-1 reinigingstabletten van Klok zijn:

  • breekt hardnekkige voedsel- en vetresten af;
  • bevat ingebouwde zoutoplossing;
  • betere oplosbaarheid tabs, ook bij lagere temperaturen;
  • 26 stuks verpakt in 100% wateroplosbare folie;
  • zonder parfum of kleurstoffen.

Neutral vaatwastabletten met reiniging voor hardnekkige etensresten

Met de all-in-one vaatwastabletten van Klok hoef je je nooit meer zorgen te maken bij het koken en bakken, want alle etensresten worden goed en grondig verwijderd van glazen, bestek, borden en pannen. Ook bij hardnekkige resten zoals pasta, rijst, vlees, vetten en saus garanderen de Klok tabletten een uitstekende reiniging én een schone vaatwasser. Niets zo vervelend wanneer er toch nog etensresten achterblijven in de vaat. Onze nieuwe unieke formule lost alles op in water zodat je niet te maken hebt met een vieze vaat.

Probeer ook Klok vloeibaar wasmiddel

Behoor je tot de groep mensen die NIET de beschikking heeft over een vaatwasser, en dus nog toegewezen is aan ‘ouderwets’ afwassen met spons of borstel? Dan hebben we ook voor die mensen een uitstekende ecologische oplossing. De neutrale afwasmiddel van Klok is namelijk leverbaar in 500ml en 1l flacon is biedt dezelfde kwaliteit als onze andere producten. Groot voordeel is dat onze Klok afwasmiddel net zo neutraal is als de vaatwastabs en dus ook géén parfum en kleurstoffen bevatten. Je voelt en ruikt dit direct en ook je handen zullen vele malen zachter aanvoelen dan het wassen van je vaat met andere merken zoals Dreft, Dubro of huismerken van Albert Heijn en Jumbo. Deze bevatten doorgaan veel chemische stoffen en die drogen je huid snel uit.

Tips om je vaatwasser schoon en vrij van vet te houden

Niemand zit te wachten op een vieze vaatwasser. Met deze handige tips houd je je vaat goed schoon wat ook ten goede komt van de levensduur van je machine.

  • vermijd grote resten in je vaatwasser te doen, gooi deze altijd gescheiden weg in je afvalbak;
  • spoel niet al je borden en bestek af, want de vaatwastablet hecht zich juist aan vetvlekken en etensresten;
  • houd altijd de zouthoeveelheid van je vaat wasser in de gaten, om zoveel mogelijk kalk in het water te verminderen;
  • gebruik spoelmiddel als je delicate glazen of glaswerk in de vaatwasser gaat wassen;
  • probeer zoveel mogelijk vaat in het midden te plaatsen en probeer de vaatwasser niet te vol in te pakken.

De voordelen van neutraal wassen en schoonmaken

Klok staat al 100 jaar symbool voor neutraal wassen en schoonmaken met zo min mogelijk toegevoegde stoffen, en juist zoveel mogelijke natuurlijke ingrediënten. Niet voor niets zijn onze ecologische schoonmaakmiddelen voorzien van het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. Benieuwd of Klok producten iets voor jou zijn? Bestel dan een Klokbox voor een scherpe actieprijs en probeer onze producten uit.

https://www.klok-eco.nl/