Energie Management Specialisten
Image default
Financieel

Keeping’s urenregistratie in GitHub

Miljoenen bedrijven vertrouwen op GitHub voor hun source-control en meer. Daarom is GitHub ’s werelds grootste Git repository platform. Wij zijn dan ook enthousiast voor alle software engineers dat Keeping urenregistratie binnen GitHub verzorgt. Keeping heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de uren­registratie-integratie voor GitHub. Met deze integratie kun je direct binnen GitHub uren registreren voor een specifieke issues en pull requests.

Om dit te koppelen aan een externe projectmanagementprogramma, heb je Keeping en een apart GitHub-account nodig. Een eventueel benodigd GitHub-abonnement is niet inbegrepen.

Urenregistratie in GitHub

Alle issues en pull requests waar jij uren voor registreert, komen direct terug in jouw rapporten. Zo zie je voor elke individuele urenregistratie welke GitHub-pagina eraan gekoppeld is. Dit werkt ook andersom; je bekijkt de GitHub issue of pull request en ziet vervolgens welke tijdregistraties eraan gekoppeld zijn.

Hoe werkt urenregistratie in GitHub?

Keeping heeft twee browserextensies ontwikkeld, namelijk de Chrome extensie en de Firefox add-on. Via deze browserextensies kun je Keeping koppelen met externe website zoals bijvoorbeeld GitHub. Dit gebeurt door een Keeping-knop beschikbaar te maken direct in de interface van GitHub zelf. Zo zie je in een issue-lijst naast elke issue een Keeping-knop waarmee je uren kan registreren. Ook zie je voor het gemak op elk detailscherm van een issue of pull request dezelfde Keeping-knop.

GitHub urenregistratie met Keeping

Keeping is groot fan van Git repository services zoals GitHub en dat zijn veel gebruikers van Keeping ook! Urenregistratie in GitHub wordt dankzij Keeping nog efficiënter.

https://keeping.nl/urenregistratie-integratie-voor-projectmanagement/github