Energie Management Specialisten
Image default
Beauty en verzorging

Hoe stress de huid beïnvloedt?

Relax, ontspan, en rol de stress weg met onze Jade Roller en Gua Sha set. Ze zijn ontworpen om je te helpen genieten van een ontspannende gezichtsmassage die je huid versoepelt, gladder maakt, strakker maakt en verstevigt. Het is bewezen dat gezichtsmassage de bloedcirculatie stimuleert, spanningen vermindert, lymfedrainage bevordert en je huid helpt om schoonheidsproducten beter te absorberen. En wat nog meer? De verkoelende jadesteen helpt je gezicht onmiddellijk te ontzwellen, zodat je je de hele dag fris en stralend voelt. Het is tijd om je handen in de lucht te steken voor een stralend gezicht!

Stress hoort bij het leven. Maar wat als we je vertellen dat er een manier is om ermee om te gaan? Afhankelijk van de situatie kan stress ons meer gefocust maken of ons helpen om de druk te weerstaan. Regelmatige blootstelling aan stress kan echter ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid: van een verhoogd risico op een hartaanval tot chronische ontstekingen. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen en technieken die je kunt gebruiken om met stress om te gaan, zodat je je kunt richten op wat het belangrijkst is.

We horen regelmatig van onze klanten dat hun huid gevoeliger is dan anders, en we hebben het zelf ook gemerkt. Als je vaak je kaken op elkaar klemt of in je handen wringt, kan stress zijn tol eisen op je huid. Als je angstig bent en kampt met slapeloosheid, kan dat zich uiten in een doffe, vermoeide huid. Droogheid, jeuk en een schilferige huid zijn ook veel voorkomende tekenen. En als je immuunsysteem zwak is – wat vaak het geval is in tijden van veel stress – wordt je huid vatbaarder voor aandoeningen als eczeem en rosacea.

Als je gestrest bent, is het misschien een grotere uitdaging om consequent te blijven met je heilzame routines, waaronder gezonde gewoonten en je gebruikelijke huidverzorgingspraktijken. Je middagjogging, gezond ontbijt en huidverzorgingspraktijk zijn waarschijnlijk de eerste dingen waar je geen prioriteit meer aan geeft. Dit kan echter nog meer stress veroorzaken – te beginnen met je huid! Hydratatie, slaap en een gezonde levensstijl spelen allemaal een grote rol in de gezondheid van je huid. Wanneer je door stress geen prioriteit geeft aan deze dagelijkse bezigheden, kan dit onbedoeld leiden tot een gedehydrateerde, doffe huid. Wanneer je huid verandert, is het belangrijk dat je korean skincare huidverzorgingsproducten mee veranderen. Als je merkt dat je dagelijkse huidverzorging niet meer werkt zoals vroeger, bekijk dan zeker onze tips hieronder om je koreaanse skincare huidverzorgingsroutine aan te passen tijdens stressvolle periodes!

https://kocosmo.nl/