Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Een professionele bouwkeuring in Amsterdam laten uitvoeren

Een bouwkeuring in Amsterdam laten uitvoeren kan best wel een goed idee zijn. Helemaal wanneer je binnenkort een woning of een pand gaat kopen. Dan is het slim om zo’n keuring uit te laten voeren. Zo weet je precies wat er mankeert aan de woning of aan het pand. Je kan dan ook beter inschatten wat de kosten zullen zijn wanneer je voor deze woning of dit pand gaat. Dit doen we door middel van een rapport op te stellen. Hierin staan alle gebreken van het gebouw in zodat je precies weet wat er mankeert en wat goed is. Het is dus mogelijk om voor huizen en bedrijfspanden een bouwkeuring in Amsterdam uit te laten voeren. 

Redenen voor een keuring

Het uitvoeren van een bouwkeuring in Amsterdam kan om verschillende redenen worden uitgevoerd. Wanneer je woning of pand schade heeft opgelopen heb je vaak recht op schadevergoeding. Het is helaas vaak zo dat de verzekeraar dit niet allemaal wilt betalen. Daarom is het een goede idee om een bouwkeuring in Amsterdam uit te laten voeren. In dat geval weet je zeker dat je niet te weinig vergoed krijgt. Om zeker te zijn kan je dus een keuring door ons laten uitvoeren. In de meeste gevallen is er meer schade dan bekend waardoor je dus meer vergoeding hoort te krijgen. Deze mankementen worden vermeld in een professioneel rapport. Dit rapport kan ook opgesteld worden wanneer je van plan bent een pand of een woning te kopen. Zo weet je van te voren wat er allemaal mankeert aan het gebouw. 

Een keuring aanvragen

Ben je overtuigd van een bouwkeuring in Amsterdam? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op de site. Het is ook mogelijk om dit telefonisch te doen of via een e-mail. We zullen zo snel mogelijk reageren en een bouwkeuring in Amsterdam uitvoeren.