Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een professionele advocaat in ondernemingsrecht in Breda

Bent u op zoek naar een deskundige en professionele advocaat in ondernemingsrecht in Breda? Het advocatenkantoor Van Iersel Luchtman is al meer dan 60 jaar een specialist die bedrijven bedient en ondersteunt in uitdagende tijden. Ze hebben maar liefst tien disciplines en expertise in vijf verschillende branches. Wat de reden ook is dat u een advocaat in ondernemingsrecht nodig heeft in Breda; de specialisten van Van Iersel Luchtman staan graag voor u klaar. Ze hebben ongeveer 40 advocaten en behoren daarmee tot één van de grotere zelfstandige advocatenkantoren van Noord-Brabant én heel Zuid-Nederland. Dat ze zo groot zijn betekent echter niet dat u inlevert op een persoonlijke aanpak. Ze vinden het belangrijk dat ze dicht bij hun opdrachtgevers blijven en als team naast u staan.

Een advocaat inschakelen bij dit bedrijf is een goede keuze

Wilt u een advocaat in het ondernemingsrecht inschakelen uit Breda? Dan staat de advocaat van Van Iersel Luchtman voor u klaar. Deze advocaat beantwoordt al uw vragen met betrekking tot het ondernemingsrecht. Het is een complex rechtsgebied waar kleine fouten al grote gevolgen kunnen hebben. Daarom staat deze advocaat graag voor u klaar met diverse adviezen, zoals hulp bij fusies, het opstellen van contracten, aansprakelijkheidstellingen en faillissementen. In eerste instantie is de keuze voor de rechtsvorm van uw onderneming al iets dat mogelijk juridische gevolgen heeft. Het is dan ook belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over welke rechtsvorm bij uw onderneming past. Ook hiervoor gaat u in zee met een advocaat in het ondernemingsrecht uit Breda.

Neem contact op met de deskundige medewerkers

Bent u geïnteresseerd in de hulp van een advocaat van dit professionele advocatenbureau? Kies er dan voor om contact op te nemen en laat de advocaten van dit bureau u juridisch bijstaan. Ze voorzien u graag van uitleg over uw rechten en plichten. U vindt de contactgegevens op de website van deze specialist.

https://vil.nl/nl