Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een hoger veiligheidskundige biedt langdurige oplossingen die in de praktijk werken

Wanneer u de veiligheid op de werkvloer wilt verbeteren is het verstandig om een hoger veiligheidskundige in te schakelen. Zij kijken met een deskundig oog naar de huidige manier van werken binnen uw onderneming. Tevens wordt de leidinggevende, werknemers en de omgeving onderzocht. Vervolgens wordt er in overleg met de leidinggevenden en de medewerkers besproken hoe de veiligheid verbetert kan worden. Zou u graag een hoger veiligheidskundige willen inschakelen voor een bepaald project? Dat is mogelijk bij Penta Advies Groep. Zij bieden u een deskundige aan op projectbasis. Door hen in te huren, wordt u begeleidt in het vervolgproces of tijdens een project.

Wat kan dit bedrijf voor u betekenen?

Het deskundige personeel van Penta Advies Groep is op verschillende plaatsen inzetbaar. Zij werken namelijk op detacheringbasis waardoor zij diverse organisaties gezien hebben en een hoop ervaring hebben opgedaan. Deze opgedane ervaring nemen zij vervolgens weer mee om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een hoger veiligheidskundige van dit bedrijf helpt u niet alleen op het gebied van arbeidsomstandigheden, maar zorgt er bovendien voor dat u zelf verder kan met het advies. Op de werkvloer is goede veiligheid essentieel om ongelukken te voorkomen. Vaak had een ongeval voorkomen kunnen worden als de regels in acht genomen waren. Een hogere veiligheidskundige helpt u dit te bewerkstelligen. Penta Advies Groep helpt u graag met onder andere:

  • Opstellen Arbobeleid
  • Risicomanagement volgens RISMAN-methode
  • Onderhouden contacten diverse stakeholders, overheden en Inspectie SZW
  • Opstellen en beoordelen VGM-plannen, jaarplannen, beleidsplannen, bouwveiligheidsplannen en BLVC-plannen
  • Ongevalsonderzoek volgens verschillende methodieken zoals SOAT, RCA (Rootcause analysis)
  • Uitvoeren en begeleiden van ontwerpstudies zoals HazOp en FMEA

Vraag naar de mogelijkheden

Een hoger veiligheidskundige zoekt altijd naar langdurige oplossingen die in de praktijk werken. Investeer in mensen en omstandigheden en u krijgt er gemotiveerde werknemers die plezier in hun werk hebben voor terug. Wilt u deze partij inschakelen voor MVK of HVK advies? Neem dan telefonisch contact met hen op.