Energie Management Specialisten
Image default
Bedrijven

Een brievenbusdoos bedrukken voor jouw bedrijf

Als je te maken hebt met een pakketje dat je door de brievenbus kan bezorgen, dan is het verstandig om hier een goede verpakking om heen te laten maken. Denk hierbij aan een passende brievenbusdoos bedrukken. Het is wel zo fijn dat wanneer iemand een pakketje van je ontvangt deze goed aankomt en er geen schade aan het pakket is ontstaan. De doos zorgt ervoor dat het pakket veilig van A naar B kan worden gebracht. Maar daarnaast wil je natuurlijk ook dat de huisstijl van jouw bedrijf terug te zien is op het pakket. Je kunt bij dit bedrijf je brievenbusdoos bedrukken met de stijl naar wens. Je kunt zelf een ontwerp doorgeven, maar ben je niet zo creatief? Dan kan je het ook laten ontwerpen door een van de ontwerpers die hier werkzaam is. 

Kleuren

Je kunt kiezen ui de brievenbusdoos bedrukken in diverse kleuren, soorten en maten. Eerst is het verstandig om een doos uit te zoeken die past bij het product die jij wilt versturen. Op de website vind je al diverse maten die vaak gekozen worden en uiteraard maten die geschikt zijn voor het verzenden door de brievenbus. Je kunt een product door de brievenbusdoos te bedrukken kenbaar maken voor de klant. Zo zie je bijvoorbeeld altijd wanneer een pakketje  afkomstig is van Zalando of Cool Blue. Heb je een afmeting die niet tussen de standaard maten staat? Geef dat dan door, dan wordt deze afmeting voor je gemaakt. 

Ontwerpen

Nadat je de afmeting hebt gekozen ga je de brievenbusdoos bedrukken. Dit doe je door eerst uit te zoeken welk logo en welke stijl erop de doos moet worden bedrukt. Wil je de gehele verpakking in een bepaalde kleur hebben, zodat het lekker opvalt? Of heb je liever een wat rustigere verpakking waar je wat minder de aandacht mee trekt? Geef het door en de ontwerpers kijken samen met je naar de mogelijkheden.