Energie Management Specialisten
Image default
Bedrijven

Een bedrijfsruimte vinden die te huur staat in Zevenaar

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? OC de Pelikaan in Zevenaar is waar u moet zijn! Bij deze locatie vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruime. Denkt u hierbij onder meer aan een professionele sfeer en een goede ligging. Maar ook alle faciliteiten die u nodig heeft zijn aanwezig. Dit is vanzelfsprekend gas, water en elektriciteit. Maar ook een vaatwasser en koelkast zijn aanwezig in de lunchruimte. Ook is er schoonmaak van algemene ruimtes. U hoeft zich dus werkelijk nergens om te bekommeren.

Deze bedrijfsruimte is centraal gelegen

Op het moment dat u voor de bedrijfsruimte die OC de Pelikaan te huur heeft staan in Zevenaar kiest, kiest u voor een centraal gelegen locatie. Dit is natuurlijk erg fijn wanneer u werknemers hebt die uit verschillende delen van het land komen. Zij zijn gevestigd op het industrieterrein Zuidspoor, nabij Arnhem. Dit is recht tegenover het station. Ook fijn voor de werknemers die met het openbaar vervoer reizen. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid voor u en uw gasten. Er is dus zeker ook gedacht aan diegene die met de auto naar het werk komen.

Huur uw bedrijfsruimte nu eenvoudig

Wilt u de bedrijfsruimte die te huur staat voor uw eigen doeleinden huren? Dat is natuurlijk mogelijk! Voor meer informatie neemt u gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van OC de Pelikaan, gelegen te Zevenaar. Zij vertellen u graag wat meer over de uiteenlopende mogelijkheden. Een bedrijfsruimte te huur in Zevenaar vinden én boeken was nog nooit zo eenvoudig! Heeft u nog vragen? Bijvoorbeeld over de parkeergelegenheden of een van de faciliteiten? Ook dan neemt u contact op met een van de medewerkers. U bekijkt de contactgegevens op de website. Hier vindt u tevens veel meer aanvullende informatie over de mogelijkheden.