Energie Management Specialisten
Image default
Industrie

Kwalitatieve, gebruikte betonplaten aanschaffen tegen een voordelige prijs

Heeft u betonplaten nodig, maar wilt u niet de volle prijs betalen hiervoor? Dan is het wellicht verstandig om te kijken naar de opties die u heeft, waaronder het bestellen van gebruikte betonplaten. Of u nu eenvoudigweg het terrein wilt verharden, een stevige parkeerplaats wilt aanleggen of strakke paden wilt aanleggen tussen uw gebouwen – op gebruikte betonplaten kunt u bouwen!

Deskundige beoordeling garandeert dat de betonplaten aan de kwaliteitsnorm voldoen

Van Ooijen Betonplaten is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van bedrijfsvloerplaten. Deze experts weten dan ook precies wat er nodig is om de gebruikte betonplaten goed te keuren, zodat deze opnieuw geplaatst kunnen worden. Zeker wanneer het bedoeld is voor een eenvoudige verharding van uw terrein zijn gebruikte betonplaten de perfecte uitkomst. De gebruikte betonplaten worden uiteraard gecontroleerd voordat ze bij u worden geleverd. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de betonplaten geen scheurvorming of andere ongeregeldheden vertonen. Hier worden deskundige beton- en toeslagmateriaaltesten voor gebruikt. Hiermee wordt vastgesteld dat de betonplaten voldoen aan de strikt geldende regels en kwaliteitsnormen.

Stel uw vragen over de voorraad of laat een offerte opmaken

Bij Van Ooijen Betonplaten rekent u altijd op persoonlijke communicatie en uitstekende service. Wist u bijvoorbeeld dat de betonplaten die u bij hen reserveert gewoon bij u op locatie geleverd worden? Waar u ook aan de slag gaat met een project, u hoeft dus nooit zelf in bochten te wringen om de betonplaten op locatie te krijgen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, dan wordt het aangeraden om direct contact op te nemen met een van de deskundige medewerkers bij Van Ooijen Betonplaten. Op de website vindt u de contactgegevens zodat u snel en eenvoudig een offerte kunt aanvragen of meer te weten kunt komen over de huidige voorraad met gebruikte betonplaten.