Energie Management Specialisten
Image default
Bedrijven

Vergroot de naamsbekendheid met led lichtreclame

Dagelijks gaan we er massaal op uit met de auto, het openbaar vervoer, op de fiets of te voet. Terwijl we onderweg zijn naar onze bestemming komen we langs mooie landschappen, tankstations en bedrijfsgebouwen. De een blijft de waarschijnlijk meer bij dan de ander. Zeker op een grijze dag of met donker weer vallen met name de gebouwen op die goed in de spotlight staan.

Dat is de kracht van goed doordachte en kwalitatieve led lichtreclame. Het zet een bedrijf (of de producten) letterlijk in de spotlight. Kunt u voorstellen wat dit kan betekenen voor uw naamsbekendheid? Zo goed als niemand herinnert zich een slecht verlicht bedrijfspand. 

Gevel led lichtreclame 

De juiste led lichtreclame, op de juiste locatie, maakt het verschil. Gevelverlichting die van kilometers afstand zichtbaar is en waardoor mensen en potentiële klanten u herinneren. Een mooie en slimme manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Maar wist u dat led lichtreclame meer voordelen heeft?

 

  • Opvallen op donkere dagen en tussen andere niet of slecht verlichte gebouwen. 

  • Omzettoename bij bijvoorbeeld tankstations. Doordat bestuurders het tankstation van kilometers ver aan zien komen is de kans groter dat ze tijdig de afslag nemen. 

  • Het draagt bij aan de marketing en communicatie van uw bedrijf.

  • Goede verlichting heeft een positief effect op de merkidentiteit.

Kies voor ledverlichting

Bij de keuze van de soort verlichting voor uw bedrijfspand, is ledverlichting aan te raden. Led staat bekend als een slimme, duurzame en zuinige keuze. Zeker met de stijgende energiekosten is het extra meegenomen als u geen fortuin kwijt bent aan de led lichtreclame.  

De langere levensduur en het lage energieverbruik, maken led lichtreclame een populaire keuze bij uiteenlopende bedrijven. Daarnaast is deze keuze ook nog eens beter voor het milieu. Samen vervuilen we al genoeg. Bij led lichtreclame gebruiken ze minder schadelijke stoffen. Genoeg reden om over te stappen.

Een positieve werking op het straatbeeld

Niet voor niets vinden we de tijd van de feestdagen een gezellige periode. Mensen versieren massaal hun huizen en tuinen met gekleurde of sfeervolle verlichting. In een donkere tijd fleurt dit het volledige straatbeeld op. Dus waarom zouden we dit alleen in deze periode doen terwijl de rest van het jaar genoeg bedrijfspanden in het donker staan.

 

Ook steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van gevelverlichting en led lichtreclame. Zeker wanneer andere omliggende panden niet verlicht zijn, valt uw pand extra op. Ook kunt u extra opvallen door de manier waarop u de heldere verlichte strips laat aanbrengen. De verschillende kleuren zorgen dat de tint van de verlichting altijd bij uw huisstijl past. En dat terwijl u tegelijkertijd het straatbeeld een stuk gezelliger maakt.

 

https://www.dkelektra.nl/diensten/gevelverlichting-voor-bedrijven/