Energie Management Specialisten
Image default
Tuin en buitenleven

Nieuwe (sier)bestrating in Breda nodig? Bel Egalisee Bestratingen!

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin, heeft u een nieuwe woning gekocht en moet er wel het een en ander aan de tuin gebeuren of heeft u wellicht een stukje grond bij uw huidige tuin bijgekocht? Zou u graag (een deel van) uw tuin vakkundig willen laten bestraten en bent u daarom aan het oriënteren welk bedrijf dat het beste voor u zou kunnen oppakken? Woont u in Breda of omgeving? Laat uw bestrating in Breda dan uit handen nemen door Egalisee Bestratingen!

Egalisee Bestratingen is opgericht door Bas Beekers en Anton Baremans. Onze samenwerking loopt al verder terug dan ons bedrijf Egalisee Bestratingen. Voorheen werkten wij namelijk samen als collega’s binnen een ander bedrijf. Door de prettige samenwerking met elkaar hebben wij op een gegeven moment besloten om samen binnen ons eigen bedrijf verder te gaan. Toen is Egalisee Bestratingen geboren. Wij zijn super trots op ons eigen bedrijf en staan samen sterk door ons gedeelde verleden. Inmiddels is er een hecht team werkzaam bij Egalisee Bestratingen. Iedereen is super goed op elkaar ingespeeld en ieder heeft zijn eigen specialisme. Wij houden van hard werken, hebben een no nonsense stijl, zetten net even een stapje extra voor onze klanten, werken heel precies, zijn professioneel, hebben zeer veel ervaring en bieden ook nog zeer scherpe prijzen.  

Niets is ons te gek. Van het aanleggen van een oprit tot een strak tuinpad en van een prachtig terras tot een vijver, wij realiseren het allemaal voor u. Qua tegelsoorten kunt u met ons alle kanten op. Wij werken samen met meerdere leveranciers die stuk voor stuk tal van verschillende tegelsoorten in hun assortiment hebben. Door onze goede samenwerking en afspraken met de leveranciers kunnen wij de tegels tegen lage prijzen aan u aanbieden.

Wij pakken elke tuinklus op

Bent u niet alleen op zoek naar een bedrijf dat voor u de bestrating aan kan leggen maar zoekt u iemand die de gehele tuin opnieuw voor u kan aanleggen? De gehele tuinaanleg in Breda en omstreken kunnen wij voor u realiseren. Wanneer u met ons in zee gaat nemen wij alles voor u uit handen. We leveren een perfect aangelegde tuin op, u kunt nu heerlijk gaan genieten van uw prachtige tuin.

https://www.egaliseebestratingen.nl/