Energie Management Specialisten
Image default
Energie

Meer productiviteit met de juiste verlichting: 3 handige tips

Wist je dat je met de juiste verlichting de optimale werkomgeving kunt creëren? Dit zorgt op haar beurt weer voor meer productiviteit, maar het doet ook veel voor de sfeer op een kantoor. Onder andere met led binnenverlichting creëer je meer productiviteit, maar bespaar je ook nog eens energie. Hier lees je 3 tips voor meer productiviteit op de werkvloer.

Tip 1: Kies voor LED verlichting

Met led kantoorverlichting maak je de juiste keuze voor op de lange termijn. Verlichting kan een grote kostenpost zijn en door te kiezen voor LED ben je verzekerd van goed licht dat ook nog eens veel minder energie verbruikt. Je kunt al 60% besparen op de kosten voor verlichting wanneer je kiest voor LED. Daarnaast is LED verlichting rustiger, duurzamer en ben je minimale kosten kwijt aan onderhoud. Wist je dat er aanwijzingen zijn dat LED verlichting het werkplezier verhoogt? Dit heeft ook veel positieve invloed op de productiviteit!

Tip 2: Zorg overal voor goed licht

Het is niet alleen belangrijk om de werkruimtes goed te verlichten, maar vergeet ook andere plekken in het pand niet. Ook led bedrijfshalverlichting is belangrijk: hier lopen medewerkers immers elke dag doorheen om aan het werk te gaan. De juiste verlichting in de hal is onmisbaar, omdat het zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Het nodigt uit om te gaan werken en dit draagt bij aan de productiviteit.

Tip 3: Combineer je verlichting met designlampen

Om de sfeer op kantoor helemaal te verbeteren, is het slim om jouw verlichting te combineren met mooie lampen. LED verlichting in combinatie met stijlvolle lampen zorgen ervoor dat een kantoor er gezellig of juist luxe uitziet. Neem afscheid van TL-buizen in het plafond en maak plaats voor moderne en betere verlichting. Je creëert hiermee meer productiviteit en je zorgt voor een sfeervolle ruimte: twee vliegen in één klap!

 

https://www.prolumia.nl/