Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Laat roestvrijstalen producten op maat laserlassen bij deze specialist

Ben je op zoek naar een bedrijf dat rvs of andere roestvrijstalen producten kan laserlassen? BOZ Groep is een specialist in Nederland dat beschikt over twee gerobotiseerde laserlasinstallaties. Dankzij deze installaties hebben zij de mogelijkheid om ontzettend veel roestvrijstalen producten te laserlassen. Bij dit bedrijf produceren, bewerken en leveren ze plaatwerkproducten op maat geheel op basis van jouw wensen. Vooraf worden jouw wensen besproken en maken ze duidelijke afspraken, zodat je te allen tijde weet waar je aan toe bent. Dit bedrijf is op het gebied van laserlassen werkzaam voor diverse industrieën in heel Nederland.

De voordelen van laserlassen

Als je kiest voor laserlassen ervaar je verschillende voordelen. Met laserlassen wordt er minder spanning gebruikt, waardoor er weinig vervorming optreedt na het lassen. Ook maken ze bij dit bedrijf gebruik van heel dun plaatmateriaal. Je hebt bij hen de mogelijkheid om onder andere rvs te laten laserlassen. Hierbij maken ze gebruik van een elektromagnetische stralingsbron. Het voordeel hiervan is dat er smalle en nauwkeurige gleuven gemaakt worden. Bij deze specialist werken ervaren medewerkers die veel kennis hebben op het gebied van lasersnijden. Zo kunnen ze goed inspelen op jouw wensen en behoeften.

Maak gebruik van de expertise van dit bedrijf

De medewerkers van BOZ Group in Nederland hebben veel expertise op het gebied van laserlassen en kunnen je hierdoor voorzien van deskundig advies. Wanneer je vragen hebt of meer informatie over de mogelijkheden wilt, kun je dan ook altijd bij hen terecht. Naast dat zij altijd streven naar het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit denken ze bij het laserlassen ook aan het milieu en natuurlijk veiligheid. Zo vinden ze maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk en strijden ze tegen discriminatie en kinderarbeid. Wil je graag plaatwerkproducten laten bewerken of produceren? Neem dan eens contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en voor deskundig advies.

https://bozgroup.nl/