Energie Management Specialisten
Image default
Woning en Tuin

Kunst aan de muur? Een groot wandkleed misschien? Of een houten paneel? Check Deens.nl!

Stel je zoekt een nieuwe tafellamp en bent helemaal weg van het label It’s about RoMi. Wij weten zeker dat jij binnen een paar minuten precies die lamp vindt die je zoekt. Tenminste als je shopt op Deens.nl. Het handige van deze online woonwinkel is namelijk dat je zowel op merk als op product kunt zoeken. Het assortiment bestaat naast verlichting onder meer uit meubels, accessoires en wanddecoratie. Die laatste categorie bekijken we nader. Een interessante subcategorie is behangpanelen. Als je daarop klikt verschijnen meer dan twintig verschillende schilderingen van KEK Amsterdam. Een perfecte oplossing als je de muur wilt opfleuren, maar de hele boel schilderen of behangen iets te veel van het goede vindt. Het bestaat uit drie afzonderlijke delen die samen één grote afbeelding vormen. Bijvoorbeeld een straatje, bananenboom, exotische vogels, wilde bloemen en palmbomen. Een bijzonder exemplaar is Het Puttertje: een afdruk van het schilderij van Carel Fabritius (Rembrandts meest begaafde leerling!) uit 1654. Het oorspronkelijke schilderij hangt in het Mauritshuis in Den Haag.

Gaat jouw voorkeur uit naar een print op hout? Die heeft Deens ook in haar collectie. De afbeeldingen zijn zeer afwisselend. Een paar voorbeelden:

-een roze flamingo met z’n snavel bij het water, vergezeld van andere flamingo’s op de achtergrond;

-een groene cactusplant met een witte bloem op een van de bladeren en een kleine losse cactus ernaast;

-een boeket bloeiende bloemen op een donkere achtergrond waardoor alle kleuren (onder meer rood, geel en roze) extra nadruk krijgen;

-een blauwe toekan (de Midden- en Zuid-Amerikaanse spechtvogel met reusachtige gele snavel) op een witte achtergrond.

Is er nog ruimte over aan de muur? Je zou een paar mooie foto’s of kaarten kunnen ophangen. Een House Doctor memo bord is daar prima geschikt voor. Het rekje is gemaakt van zwart gecoat metaal en heeft de volgende afmetingen: 50 cm x 72,5 cm x 6 cm. Bij het bord horen klemmen en onderaan kun je losse papieren kwijt. Een afsluitende tip: om een en ander goed te belichten kun je een House doctor hanglamp bestellen.

https://www.deens.nl