Energie Management Specialisten
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek, toonaangevend in Botox behandelingen

Wilt u er graag weer jonger uitzien, precies zoals u zich voelt? Want ziet u er op dit moment ouder en vermoeider uit dan u bent omdat er rimpels zichtbaar zijn bij uw ogen, mondhoeken en voorhoofd? En wellicht ook in uw decolleté en hals? Dan zou een behandeling met Botox wel eens zeer geschikt voor u kunnen zijn. Bij Van Lennep Kliniek kunt u zich laten behandelen met Botox in de twee klinieken in Den Haag, de kliniek in Wassenaar of de kliniek in Oegstgeest.

Door spiertjes die zich samentrekken kunnen er rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Botox zorgt ervoor dat de spieren die overmatig actief zijn minder actief worden, waardoor rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden omdat ze zich kunnen ontvouwen. De spieren ontspannen en door de  verminderde spieractiviteit ontstaat een ontspannen gevoel. Daarom kan een behandeling met Botox ook positief ingezet worden bij spanningshoofdpijn en migraine. 

Intake gesprek en behandelplan

Bij Van Lennep Kliniek krijgt u altijd eerst een gratis intake gesprek. Wij hechten veel waarde aan uw wensen en verwachtingen. Tijdens het intake gesprek kunnen we dit rustig met u bespreken. Vervolgens stellen wij een behandelplan op voordat we beginnen met de Botox behandeling. Een behandeling met Botox duurt niet lang. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel gebieden er behandeld moeten worden, maar binnen 5 tot 15 minuten zijn we al klaar. De Botox wordt met het fijnste naaldje in de te behandelen spieren geïnjecteerd. Doordat het fijnste naaldje gebruikt wordt is de behandeling zo goed als pijnloos.

Het eindresultaat is na de behandeling niet direct zichtbaar. Het duurt ongeveer een week voordat de eerste effecten zichtbaar worden, na een week of twee kunt u genieten van het eindresultaat. Na verloop van tijd, tussen de 3 en 6 maanden, wordt het effect van de Botox behandeling minder. De behandeling kan gewoon probleemloos herhaald worden om het verjongende effect weer terug te krijgen.  

SkinCeuticals, alternatieve behandeling tegen rimpeltjes

Wilt u een behandeling met Botox het liefst nog even uitstellen en bent u daarom op zoek naar een alternatief tegen fijne rimpels? Bij Van Lennep Kliniek kunt u een SkinCeuticals Microneedling Treatment geheel op maat ontvangen. En het unieke van deze hoogwaardige verzorgingslijn is dat u ook thuis uw huid kunt onderhouden met de verschillende producten.

Wij zijn bij Van Lennep Kliniek officieel leverancier van SkinCeuticals Nederland. De producten van deze geavanceerde lijn zijn verkrijgbaar in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest.  

https://www.vanlennepkliniek.nl/