Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Een gespecialiseerde logopedie nabij Bergen op Zoom

Als uw kind last heeft van een communicatieve stoornis, zoals een spraakprobleem, kan een logopedie uitkomst bieden. Voor een persoonlijke en professionele aanpak bij een ervaren specialist in de regio Bergen op Zoom kunt u terecht bij Trivers Logopedie Roosendaal. Zij hebben verschillende logopedisten die allemaal een eigen specialisatie hebben in het vak en allemaal aangesloten zijn bij een beroepsvereniging. Door deze brede kennis en ervaring binnen het team, kunnen ze een divers aanbod aan behandelingen aanbieden voor verschillende communicatieve stoornissen. Heeft uw zoon of dochter last van zo een logopedische stoornis? Schakel dan de hulp in van Trivers Logopedie Roosendaal, nabij Bergen op Zoom.

Een allround logopedie met behandeling op maat

Trivers Logopedie Roosendaal richt zich voornamelijk op kinderen, jong volwassenen en hun ouders. Zo helpt deze specialist niet alleen het kind met verschillende oefeningen, maar bespreken zij dit ook met u als ouder. Met deze informatie kunt u ook thuis bepaalde oefeningen toepassen voor een beter resultaat. Omdat Trivers Logopedie Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, een allround praktijk is, kunt u daar ook terecht voor een behandeling op maat. De medewerkers hebben kennis op verschillende vlakken en stemmen de behandeling af op de wensen van u en uw zoon of dochter. Denk hierbij aan oefeningen op het gebied van adem, gehoor, spraak, stem, schrijf- en leesproblemen en sensorische informatieverwerking.

Maak direct een afspraak bij deze specialist

Heeft uw zoon of dochter last van een logopedische stoornis en wilt u dit graag verhelpen? Maak dan een afspraak met Trivers Logopedie Roosendaal, nabij Bergen op Zoom. Deze specialist biedt diverse behandelingen aan op maat. Ook zonder verwijsbrief kunt u hier een afspraak maken. Vul daarvoor het contactformulier in op de website van deze logopedie of neem contact met ze op. Zij bespreken graag met u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/

Gerelateerde artikelen

Plastic flessen eenvoudig online kopen

Hulp bij uw boekhouding: uw accountant in Gorinchem

Bij PDARepair is jouw toestel in uitermate goede handen