Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Echo’s zijn verleden tijd met een akoestisch plafond

Stoort u zich aan een vervelende echo in huis? Of vervliegt het geluid steeds zo erg als u met anderen in gesprek bent dat u moeite moet doen om hen te verstaan? In beide gevallen is geluidsisolatie voor uw plafond dé oplossing. Een akoestisch plafond verbetert de akoestiek in een ruimte aanzienlijk en rekent af met echo’s en galmen. Daarnaast is het een niet-ingrijpende oplossing. Zeker wanneer u voor een spanplafond van Hollandplafond kiest. Dit is een kunststof doek die strak over een profiel wordt gespannen, net onder het bestaande plafond. Hierdoor is montage zo eenvoudig dat het plafond vaak al binnen één dag wordt geplaatst. Bovendien hoeft u geen meubels aan de kant te zetten. Dat is pas eenvoudig een nieuw plafond laten aanleggen!

Een op maat gemaakt plafond dat strak wordt afgewerkt

Een akoestisch plafond van Hollandplafond wordt volledig op maat gemaakt. Hierbij wordt naar meer dan alleen de afmetingen van het huidige plafond gekeken. De experts kunnen namelijk ook ventilatieroosters, speakers, verlichting en meer in het plafond wegwerken. Op die manier geniet u van een naadloos en strak eindresultaat. Daarnaast heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren voor uw nieuwe plafond met geluidsisolatie. Hierdoor is er altijd wel een spanplafond dat perfect bij de rest van uw interieur past. Wat wilt u nog meer?

Informeer naar de mogelijkheden bij deze specialist

Heeft u interesse en wilt u een akoestisch plafond laten plaatsen om de geluidsisolatie in uw woning te verbeteren? Neem dan contact op met de experts van Hollandplafond. Ze komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken in de showroom, mocht u dat prettiger vinden. Dit bedrijf heeft klanttevredenheid namelijk hoog in het vaandel staan en is dan ook pas tevreden als u dat bent.