Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Bij PDARepair is jouw toestel in uitermate goede handen

Hét adres waar je moet zijn voor een telefoonscherm reparatie in Breda is PDARepair. Onze ervaringsdeskundigen werken niet alleen snel maar ook vakkundig.

Onze trots, PDARepair, is een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de branche. Er komen dan ook klanten uit het hele land naar ons toe. Harry Blom kreeg meer dan 20 jaar geleden een goed idee aan de keukentafel. Hij wilde graag IPAQ’S verkopen en repareren en is dit vanuit huis gaan doen. Al snel raakten de IFAQ’S uit beeld, deze werden namelijk vervangen door de allereerste smartphones, laptops en tablets. Om met de tijd mee te gaan zijn we ons vervolgens in deze toestellen gaan verdiepen en zijn we uitgegroeid tot een groter bedrijf. Hiermee werd onze familie ook groter, inmiddels zijn er zo’n 20 mensen werkzaam bij ons. Ons team is hecht en goed op elkaar ingespeeld, iedereen heeft zijn eigen expertise. Met het groter worden van het bedrijf werd de reparatie vanuit huis ingeruild voor reparatie vanuit een prachtig groot pand aan de Neerloopweg 17 in Breda. We zijn prima bereikbaar per auto en per openbaar vervoer en hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Reparaties van smartphones, laptops, pc’s en tablets

Wij focussen ons, om onze kwaliteit te waarborgen, op reparaties  van toestellen van de merken Samsung, Apple, OnePlus+, Huawei en Microsoft. Elke smartphone wordt altijd met de originele onderdelen van het merk van jouw toestel gefikst. Naast de reparaties van smartphones kun je bij ons ook jouw laptop, pc of tablet laten repareren. Wij geven 12 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie, met uitzondering van batterijen en reparaties aan een moederbord.

Binnen een half uur weer een snelle smartphone

Laat ook je telefoon batterij vervangen in Breda bij PDARepair wanneer deze erg traag is geworden. Vroeger kon je de batterij van je mobiele telefoon eenvoudig zelf vervangen, je hoefde alleen een nieuwe batterij aan te schaffen. Tegenwoordig zitten de batterijen in de smartphones ingebouwd en kan je zelf de achterkant van je toestel niet meer openmaken. Hier heb je nu dus professionals voor nodig, en dat zijn wij! In een half uurtje hebben wij de batterij van jouw smartphone vervangen en heb jij weer een lekker snel werkende telefoon.

Met welk probleem je ook te maken hebt met jouw toestel, kom naar ons toe en wij fiksen het voor je!

https://pdarepair.nl/