Energie Management Specialisten
Image default
Entertainment

De uitgaging aangaan in de spannende escape room in Markelo

Een toffe uitdaging aangaan waarbij je je team nog beter leert kennen en waar het samenwerken op een positieve manier wordt gestimuleerd? Dan ben je bij de leuke escape room in Markelo helemaal aan het juiste adres. Je dient bij de escape room in Markelo een vloek op te heffen die er heerst op de boerderij. Dat betekent dat je door middel van het uitvoeren van bepaalde opdrachten binnen een periode van 60 minuten moet zorgen dat alles wordt afgehandeld en daarmee de vloek wordt opgeheven. Wanneer je een partijtje hier geeft voor kinderen dan zal dezelfde vloek moeten worden opgeheven, maar zijn de opdrachten van de escape room in Markelo wel een stukje gemakkelijker, zodat het ook voor hen leuk blijft, maar daarnaast ook wel een uitdaging is. 

Kinderen

Kinderen tussen de 9 en 12 worden in de escape room in Markelo met elkaar gezet en hebben dan een tijdsbestek van 50 minuten om alle opdrachten op te lossen. Het leuke hiervan is, is dat er wordt gewerkt aan de teamvorming en dat iedereen ook goed met elkaar moet communiceren om te zorgen dat de escape room in Markelo op tijd kan worden verlaten. Het is daarbij niet heel handig wanneer ieder voor zich is, want op die manier kosten de opdrachten veel tijd en sommige opdrachten moet je dan ook echt met zijn tweeën doen om het tot een goed einde te kunnen brengen. 

Tijdsdruk

Voor kinderen en anderen boven een leeftijd van 13 jaar geldt dus de tijd van 60 minuten, maar hierbij wordt er wel iets meer van je gevraagd. Je zult 5 extra opdrachten moeten doen die je allemaal ook weer moet behalen binnen een bepaalde tijd. Dat betekent dus dat je per opdracht ook een klok hebt lopen in de escape room in Markelo, waardoor er extra druk op je staat en je nog sneller moet gaan werken en samen aan de slag moet gaan.