Energie Management Specialisten
Image default
Entertainment

Een stormbaan verhuur voor personeelsuitje

Ga jij een personeelsuitjes organiseren? Dan wil je vast iets leuks gaan doen. Voor wie een origineel personeelsuitje gaat organiseren en de medewerkers écht wil uitdagen, kies voor een stormbaan verhuur. Een personeelsuitje hoeft niet langer alleen een diner met afterparty te zijn, mensen willen uitgedaagd worden! Waarom zou jij nou kiezen voor een stormbaan?

Personeelsuitje organiseren

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je personeel tijdens een personeelsuitje geen moment over het werk hoeven praten. Een dag niet nadenken over het werk en elkaar beter leren kennen is belangrijk. Het kiezen van de locatie is daarom belangrijk. Kies je ervoor het uitje te organiseren op de bedrijfslocatie of spreek je af op een heel ander terrein? Elk heeft voor- en nadelen. Daarnaast kun je het combineren met een nachtje weg. Zo kun je een hele dag met elkaar spenderen, zonder ’s avonds laat iedereen weer naar huis te laten gaan. Écht even los van het werk komen op deze manier. Ook is iets actiefs doen aan te raden, kies voor stormbaan verhuur bijvoorbeeld.

Teamwork

Naast dat een teamuitje gezellig hoort te zijn, mag er best wat van de medewerkers verwacht worden. Een stormbaan verhuur haalt de meeste mensen uit de comfort zone en maakt het competitieve in iedereen los. Ideaal dus! Door de groep in meerdere kleine groepen te verdelen, zorg je dat mensen werken aan team effort en teamwork. Een leuke manier om je medewerkers te trainen in samenwerken. Je kunt een stormbaan verhuur op meerdere locaties uitvoeren, bijvoorbeeld in de buurt van een meer of rivier. Op deze manier kun je een hele gave stormbaan creëren, in combinatie met water/ Verzin opdrachten waarbij teamwork centraal staat in combinatie met vies worden en grenzen verleggen en je zult de winnaarsmentaliteit bij iedereen naar boven zien drijven bij stormbaan verhuur. Een geslaagd personeelsuitjes gegarandeerd.