Energie Management Specialisten
Image default
Bedrijven

Ambachtelijk gemaakte aardappelchips

Hou je ook zo van chips? Natuurlijk kun je deze lekkernij in de meeste supermarkten krijgen. Chips is er ook in steeds meer smaken. Er zijn steeds gekkere smaken op de markt, zodat er voor iedere chipsliefhebber iets lekkers te vinden is. Daarnaast is aardappelchips de bekendste chipssoort, maar ook van andere bestanddelen wordt er tegenwoordig chips gemaakt. Ook is er aardappelchips in diverse verschijningsvormen, zoals wokkels, beertjes of ribbelchips. Boerderij Chips maakt verschillende soorten aardappelchips, maar dan op ambachtelijke wijze. Dit levert chips met een pure smaak op, die verkrijgbaar is in heel Nederland. Ben je benieuwd naar wat deze chips zo goed maakt? Lees dan snel verder.

Deze chips wordt gemaakt van de beste aardappelen

Door de aardappelchips van Boerderij Chips loopt het water je meteen in de mond. Deze chips is zo lekker, omdat de aardappelen hiervoor gekweekt worden door bevriende aardappeltelers, die Boerderij Chips gestart zijn. Dit was zo’n succes, dat ze gestimuleerd werden om meer soorten aardappelchips op de markt te brengen. Doordat dit bedrijf gerund wordt door gespecialiseerde aardappelboeren, weet je zeker dat de aardappelchips van Boerderij Chips van goede kwaliteit is. Dit is ook doordat de chips wordt gebakken in pure en gezonde zonnebloemolie. Na het bakken worden de chips gekruid en gezouten. Er zijn zo verschillende varianten van de chips. Kies bijvoorbeeld voor chips met zeezout, of voor paprikachips of ribbelchips.

Deze chips is te koop bij een winkel bij jou in de buurt

De aardappelchips van Boerderij Chips is te koop bij verkooppunten door het hele land. Dit zijn bijvoorbeeld supermarkten in heel Nederland. Wil je deze aardappelchips ook eens proeven? Ga dan eens langs bij de supermarkt bij jou in de buurt, daar hebben ze deze chips vast! Wil je meer weten over de aardappelchips van Boerderij Chips? Gebruik dan de contactgegevens op de website van deze specialist.

https://boerderijchips.nl/