Energie Management Specialisten
Image default
Hobby en vrije tijd

Kwalitatief hoogwaardige jachtzeilen laten maken

Ben je op zoek naar een ervaren en deskundig bedrijf dat jachtzeilen op maat maakt? Zoek dan niet verder, Van Vliet Zeilen is hét bedrijf voor jou! Deze specialisten hebben jarenlange ervaring in de branche en hebben al vele jachtzeilen gerealiseerd. Zowel voor wedstrijdschepen als toerschepen maken ze de gewenste zeilen. Hierbij staat een hoog kwaliteitsniveau en betrouwbaarheid centraal. Daarnaast vinden ze jouw wensen en eisen ook erg belangrijk. Wat voor soort zeil wil je laten maken? Wat zijn de gewenste afmetingen en van welk materiaal dient het zeil gemaakt te worden? Met al deze aspecten en meer houden ze rekening tijdens de fabricatie van jouw jachtzeil.

Een zeil laten ontwerpen in de zeilmakerij

Als gerenommeerde zeilmakerij gebruiken ze de meest moderne ontwerptechnologieën. Na een gesprek over jouw wensen, stellen ze een offerte voor je op en zodra deze akkoord is, gaan ze aan de slag met het ontwerp. Indien gewenst wordt er een vervolgafspraak ingepland in de zeilmakerij van Van Vliet Zeilen. Tijdens deze afspraak ontvang je meer informatie en kun je de verschillende zeildoeken voelen en bepalen welk doek het meest geschikt is. Tevens kun je zien hoe het zeil gefabriceerd wordt. Tijdens het laten maken van een jachtzeil heb je verschillende keuzemogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een klassiek zeil of een zeil speciaal voor een wedstrijdboot. Op basis hiervan is er ook weer verschil in materiaal dat gebruikt wordt en de afmetingen. De professionals van Van Vliet Zeilen adviseren je hier graag over.

Informeer naar de mogelijkheden

Voor advies, het antwoord op je vragen of voor het maken van een afspraak neem je contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van jachtzeilen en de services die zij bieden. Je vindt de contactgegevens op de website www.vanvlietzeilen.nl, waar je ook direct meer informatie vindt over hun dienstverlening.

https://www.vanvlietzeilen.nl/