Energie Management Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Wat is je horoscoop nou werkenijk

Horoscoop – Wat is het werkelijk

Het wordt geleverd met een aantal andere namen – kaartwiel, radix, radicale kaart, vitasphere, cosmogram, star-charts, sky-map, hemel- of astro-kaart, astrologische kaart of astro-kaart om er maar een paar te noemen. Het is beter bekend als horoscoop en in astrologie wordt het beschouwd als de kaart van iemands geboorte en de correlatie met de positie van de hemellichamen zoals de maan, de zon, de planeten en andere ruimtevoorwerpen. Het Griekse woord waarvan het woord horoscoop is afgeleid is “horoskopos”, wat “een blik op de uren” betekent, of “horoskopoi”, wat op zijn beurt “markering van het uur” betekent. En het is toepasselijk genoemd omdat de astrologen en degenen die horoscoopinterpretatie toepassen hun informatie afleiden door naar de planeten en sterren te kijken en hun posities te markeren en deze interplanetaire en andere hemelse bewegingen en hun relatie tot iemands gedrag en al het andere op het pad van dat individu te interpreteren. van leven en beslissingen. Voor de Chinese horoscoop zijn gebeurtenissen in het leven van mensen gebaseerd op een kalender met dierlijke karakters en elk dier heeft zijn eigen specifieke reeks kenmerken die deel uitmaken van iemands activering en gedrag als hij wordt geboren onder het sterrenbeeld en maand van dat specifieke dier.

Interpreteren en begeleiden

Kortom, de horoscopen dienen als een kaart van de lucht en worden gebruikt om de beslissing van een man en zijn manier van leven te interpreteren en te begeleiden. Sinds onheuglijke tijden heeft de horoscoop in meer dan één opzicht een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van het leven van veel mensen en beslissingen die van invloed zijn op andere levens. Keuzes en opties in het leven die liefde, relaties, werk, werk, huiskeuze, vrienden en nog veel meer omvatten, worden door velen geraadpleegd op de horoscoopkaarten. Voor de Chinese horoscoop vallen specifieke attributen op een persoon als hij op een bepaalde tijd van het jaar is geboren – bijvoorbeeld tussen 23 juli en 22 augustus is horoscoop Leeuw – en dit begeleidt mensen die in deze horoscoop geloven bij het kiezen van hun partners in het leven.

Compatibiliteit is een facet van een relatie die altijd wordt gemeten met behulp van horoscopen. Zelfs degenen die beweren dat ze hun horoscoop alleen uit nieuwsgierigheid en plezier bekijken omdat iedereen het doet, volgen subtiel of onbewust wat hun horoscoop zegt. En dat is ook de reden waarom alle grote en zelfs de kleinere kranten altijd met hun dagelijkse problemen naar buiten komen met hun dagelijkse dosis horoscoopvoorspellingen, omdat velen de krant lezen en het eerste dat ze bekijken de pagina is die de horoscoop voor morgen bevat om hen door de dag te leiden.

Of de voorspellingen van de horoscoop nu juist zijn of niet, het valt niet te ontkennen dat het meer levens heeft beïnvloed dan de oorlog zelf en dat zal het nog jaren blijven doen.

Bron:
Zodiac Horoscoop