Energie Management Specialisten
Image default
Industrie

Haal hier de beste melkrobot

Als melkveehouder wilt u uiteraard beschikken over de beste technologie om uw koeien te melken. Met een melkrobot kunt u erop vertrouwen dat dit volledig automatisch gebeurt? Maar waar vindt u nu een kwalitatief toestel? Bij Van Winden en De Bie kunt u rekenen op uitstekende producten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij telkens de kwalitatief meest hoogstaande apparatuur aan te bieden en zorgen ze voor een begeleiding op maat. Daarbij is het eveneens belangrijk dat de koe zelf van het optimale comfort geniet. Met de melkrobot die zij aanbieden van het merk Fullwood-Packo investeert u in een uitstekende optie.

Een uitgebreide service

Om ervoor te zorgen dat de melkrobot zo lang mogelijk optimaal blijft functioneren, rekent u bij Van Winden en De Bie op een goede service. Zij komen namelijk graag regelmatig langs om een onderhoud uit te voeren en te kijken naar de staat waarin het apparaat zich bevindt. Door dit regelmatig te laten doen, vermijdt u plots hoge herstelkosten of misverstanden in het systeem. Wanneer er toch iets fout gaat met de machine, dan schakelt u eveneens deze specialisten in voor een herstelbeurt. Als officiële dealer van de Fullwood apparatuur kennen wij deze toepassingen door en door en weten we de problemen snel te identificeren en op te lossen.

Contacteer hen voor meer informatie

Wilt u meer weten over de melkrobot die ze bij Van Winden en De Bie verkopen? Neem dan zeker contact op met hen. Zij informeren u uitvoerig over de mogelijkheden en leggen u uit hoe u het meeste haalt uit deze machine. Zo tilt u uw onderneming naar een hoger niveau en gaat uw productie beter functioneren. De enthousiaste medewerkers willen dan ook meer dan enkel een product verkopen. Ze denken namelijk met u mee en zoeken naar de gepaste oplossing. Dat is pas een service die telt!

https://vanwindenbv.eu/