Energie Management Specialisten
Image default
Energie

Doe ook mee, kies voor een elektrische boiler of cv!

Doe ook mee, kies voor een elektrische boiler of cv!

Elektrische boilers zijn helemaal van deze tijd. En elektrische boilers staan garant voor duurzaamheid. Bij elektrischeboiler.eu bewijzen ze bovendien dat deze duurzame apparaten helemaal niet duur hoeven te zijn.

De meest voordelige vind je namelijk hier, hoogwaardige en duurzame elektrische boilers, maar ook elektrische cv’s of warmtepompen. 
Je hebt ruime keuze, van kleine elektrische keukenboilers van 5 liter tot grote boilers, zelfs tot 2000 liter. 

De kleine keukenboiler van het merk DAT, de DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP, wordt binnen de EU gemaakt met de allerbeste materialen. Deze boilers hebben een vat met slechts 1 lasnaad. Deze boiler is zo nog duurzamer geworden. Kalk kan zich door deze simpele uitvinding minder gaan hechten aan de binnenzijde van de boiler. De boiler is hierdoor ook zeer onderhoudsarm.

Het 2000 Watt verwarmingselement maakt een razendsnelle opwarmtijd mogelijk en de dikke van polyurethane foam gemaakte isolatiewand zorgt ervoor het water ook veel langer warm kan blijven waardoor je profiteert van je dag- nacht stroom.

De elektrische ECO Plus boiler 15 liter is te gebruiken zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak). De prijs van deze fantastische elektrische boiler zal je verbazen; nog geen 165,- Euro.

 

 

We want more!

Elektrische boilers van het merk DAT zijn te verkrijgen in diverse afmeteingen;

• De DAT Nofer ECO Plus verkrijgbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter. 

• De DAT Quality Pro verkrijgbaar in; 80 of 100 liter. 

• De Aparici Eficiente is plat vormgegeven met een diepte van maar 28 centimeter.
Dit is een oogstrelende design boiler welke je door het strakke ontwerp gewoon in het zicht kunt hangen, of werk ‘m weg in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente werkt iets anders dan de bovengenoemde genoemde modellen, deze boiler is namelijk voorzien van een dubbele tank. Voordeel hiervan is, er vindt minder warmteverlies plaats plus, de opwarmtijd is veel sneller.

Bij elektrischeboiler.eu hebben ze alles op voorraad, je kunt je spullen de volgende dag al in huis hebben. De boilers zijn zelf prima te installeren dankzij de uitgebreidde Nederlandstalige montagehandleidingen die jekunt downlowden vanaf de website.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/