Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

De beste cursus lassen voor beginners volgt u bij deze specialist

Wilt u van carrière veranderen, moet u werkzaamheden uitvoeren op het gebied van lassen of wilt u simpelweg iets nieuws leren? Bij veel kluswerk komt lassen kijken en dat is niet zomaar een taak. Lassen is vakwerk en moet worden uitgevoerd door professionele mensen die weten wat ze doen. Gelukkig zijn er genoeg cursussen voor beginners, waarmee u binnen een korte periode veel over dit vak leert. Wat dacht u van een cursus lassen voor beginners bij Bronckhorst Lastechniek in Nunspeet, Gelderland?

Waarom een cursus lassen voor beginners volgen?

Lassen is een veelgebruikte techniek wanneer er wordt ge- of verbouwd. Doordat er steeds minder mensen praktisch worden opgeleid, stijgt de vraag naar lassers. Dit kan voor u een mooie carrièreswitch betekenen of een hobby erbij die u wat extra centen oplevert. Waar te starten? Met een cursus lassen voor beginners in Gelderland, natuurlijk. Met deze cursus leert u alle fijne kneepjes van het vak kennen en wordt u een echte professional. Ervaren lassers leren aan de hand van techniek en praktijk alles wat u moet weten over het vak.

Leren lassen bij een ervaren lasschool

Bij Bronckhorst lastechniek volgt u een cursus lassen voor beginners in Nunspeet. De cursus is op verschillende niveaus te volgen en start twee keer per jaar. De cursus is goedgekeurd door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) en leidt u op tot professioneel lasser. In achttien avonden van drie uur lang krijgt u les van professionele en ervaren lassers. De cursus lassen is in verschillende technieken onderverdeeld, waaronder de TIG-lassen cursus, de MIG/MAG-lassen cursus, de booglassen met beklede elektroden cursus en de autogeenlassen cursus. Daarnaast zijn er ook nog certificaten voor het rijden van een heftruck en veiligheidseisen binnen de laswereld te behalen. Alle cursussen worden afgerond met twee examens: een praktijk- en theorie-examen. Zo bent u goed opgeleid en weet u precies wat u moet doen.

https://lastechniek.com/