Energie Management Specialisten
Image default
Management

Business and technology management

De School of Engineering ’s Bachelor of Science in Business and Technology Management (BTM) is gericht op de huidige en toekomstige hoge groei gebieden. Deze STEM gebaseerde programma erkent dat de moderne zakelijke leiders moeten diep vertrouwd zijn met technologie en innovatie, en werken in diverse locaties. Het BTM-programma zal de bedrijfsleiders van morgen duidelijke voordelen geven in de richting van het veiligstellen van welvarende en bevredigende carrières.

 

De BTM graad zal u voorzien van een relevante professionele managementopleiding en effectieve benaderingen met betrekking tot technologie, ondernemerschap, het beheren van professionals en informatie. Het BTM-programma biedt ook een rigoureuze opleiding in de kwalitatieve, kwantitatieve en innovatieve aspecten van technologie en innovatie management. Kortom, BTM fuseert op creatieve wijze moderne bedrijfskunde met state-of-the-art technologiemanagement.

 

Management vereist dat de effectieve communicatie van ideeën, dus de BTM leerervaring benadrukt ook gesproken en geschreven presentaties in individuele, team, klaslokaal, en het veld stage-instellingen.

 

Aan de Tandon School of Engineering leer je niet alleen in het klaslokaal, maar ook door het bestuderen van praktijkgevallen en actief leren in het veld.

 

Studenten die BTM voltooien zijn gekwalificeerd voor een verscheidenheid aan posities – zoals leiders van technologieprojecten, technologie-ondernemers, durfkapitalisten, financiële en technologie-analisten, consultants in professionele bedrijven, marketing en business-unit managers voor nieuwe producten en diensten, en een verscheidenheid aan andere opwindende rollen.

 

Graad Eisen

De Business and Technology Management BS programma vereist 127 of 128 studiepunten voor het afstuderen. Om in goede status te blijven, moet u voldoen aan de volgende eisen, in aanvulling op de School of Engineering eisen voor een minimale termijn en cumulatieve 2,0 GPA in alle cursussen:

 

Een gemiddelde van C (2.0) of beter in alle MG-UY cursussen

Een cursus waarvoor het cijfer I is behaald, mag niet worden gebruikt om te voldoen aan enige vereiste totdat het incomplete is opgelost

Cursusspreiding

52 studiepunten in management

24 studiepunten in cursussen in menswetenschappen en sociale wetenschappen

12 studiepunten in wiskunde

12 studiepunten in “beperkte” keuzevakken gekozen uit wiskunde, wetenschappen, sociale wetenschappen en menswetenschappen

7 studiepunten in wetenschappen

4 studiepunten in computerwetenschappen

1 studiepunt in het ingenieurs- en technologieforum

15-16 studiepunten in vrije keuzevakken

Zie de Typical Course Schedule hieronder voor een voorbeeld van hoe je schema eruit zou kunnen zien als een student in de BTM-programma.

 

Dit huidige curriculum biedt ruimte aan 4-credit cursussen in de menswetenschappen en sociale wetenschappen, evenals een 3-credit cursus in de wetenschappen en een 3 credit Vrije Keuzevakken.

 

BTM Concentraties

Studenten in deze opleiding kunnen hun studie richten op een van de twee concentratiegebieden, die zich richten op bepaalde kwesties en strategieën die van toepassing zijn op business en technologie management:

 

Technology Innovation and Strategy stelt studenten in staat om effectieve vaardigheden te ontwikkelen voor het uitvoeren van strategische analyses die marketing, logistiek, kanaal- en operations managementkwesties aanpakken, evenals relevante beste bedrijfspraktijken in de technologische arena.

Technology and Innovation in Finance bereidt studenten voor op het begrijpen van financiële theorie en hoe bedrijven moderne financiën gebruiken voor strategische en tactische besluitvorming.

Kandidaten die kiezen voor de concentratie Technology Innovation and Strategy moeten zowel MG-UY 3304 (Introduction to Supply Chain Management) in hun 6e semester als MG-UY 4004 (Management Strategy in Technology Sectors) in hun 7e semester afronden. Kandidaten die kiezen voor de studieconcentratie Technology and Innovation in Finance moeten zowel MG-UY 3214 (Advanced Corporate Finance) in hun 6e semester als MG-UY 4214 (Financial Strategy) in hun 7e semester voltooien.

 

Honors Capstone (inclusief thesis en honoursthesis)

Studenten die een cumulatieve GPA van 3,6 of hoger behalen in MG-UY-opleidingen tot en met hun juniorstudiejaar, komen in aanmerking voor honors senior project capstone courses indien beschikbaar. Deze studenten zijn ook vrij om deze projectreeks niet te kiezen.

 

Als onderdeel van de Honor’s Capstone-cursus komen studenten die een cumulatief GPA van 3,6 of beter behalen in MG-UY-cursussen tot en met hun juniorjaar in aanmerking voor een optionele MG-UY 4904 BS Thesis in Business and Technology Management en volgen ze de richtlijnen zoals uiteengezet in de sectie Academic Policies and Degree Requirements van deze catalogus. Zij worden geadviseerd een afspraak te maken met de BTM Program Director voordat ze hun junior jaar afronden.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/