Energie Management Specialisten
Image default
Zorg

Autisme begeleiding in Deurne, nabij Helmond

BijdeHand Pedagogisch en Autisme BegeleidingsCentrum in Deurne biedt begeleiding aan mensen met autisme in de omgeving van Helmond. Hier bieden ze begeleiding met als doel het zelfstandiger en zelfredzamer maken, maar ook het verlagen van het stressniveau. Daarbij helpen ze de doelgroep met het herkennen van hun hulpvraag in een bepaalde situatie. Bij dit bedrijf reiken ze handvatten aan op welke manier, op welk moment en aan welke persoon deze hulpvraag het beste kan worden gesteld.

Begeleiding voor autisme in je omgeving

Wanneer iemand in je omgeving autisme heeft, is het ook voor jou fijn om hier begeleiding bij te krijgen in de buurt van Helmond. Het kan zijn dat je vragen hebt over hoe je met bepaalde situatie omgaat. Of dat mensen in jouw omgeving vragen hebben over het omgaan met jouw kind of partner met autisme. Autisme is namelijk vaak lastig te begrijpen voor mensen in de nabije omgeving zoals voor het gezin, de sportvereniging of klasgenootjes. Bij BijdeHand Zorg in Deurne helpen ze je dan ook graag bij het ontlasten hiervan. Daarnaast helpen ze bij deze specialist de persoon met autisme met het aanleren en toepassen van sociale vaardigheden.

Vraag ondersteuning aan

BijdeHand Zorg biedt verschillende soorten begeleiding aan mensen met autisme in de omgeving van Helmond. Bij deze specialist vraag je de ondersteuning aan die het beste bij jouw situatie past. Zo bieden ze bij dit bedrijf individuele begeleiding aan, maar ook groepsbegeleiding. Hierbij ligt de nadruk ok participatie in de samenleving, vergroten van de zelfredzaamheid, ontwikkelen van sterke kanten en het herkennen van wellicht minder sterke kanten. Heb je nog vragen over de verschillende soorten ondersteuning bij autisme of wilt u weten welke begeleiding het beste op uw situatie aansluit? Dan staan de vriendelijke medewerkers van deze specialist u graag telefonisch te woord om u verder te helpen.

https://bijdehandzorg.nl/