Energie Management Specialisten
Image default
Muziek

Inkoop singles en volop genieten van gouwe ouwe

Inkoop singles, met veel piratensingles, dat is wat ik van plan ben. Maar zover is het op dit moment nog lang niet. Ik lig met een houten kop ergens op een camping in Limburg. Nederlands Limburg wel te verstaan. Het land van de lekkere vlaaien en het bronsgroen eikenhout. Vraag me niet in welke gemeente ik ben. Ohé en Laak, Heel en Panheel, Ubach over Worms of misschien wel in Berg en Terblijt. Maar wat er ook gebeurt, ik ga vandaag voor inkoop singles om de leuke piratensingles van vroeger allemaal te kunnen beluisteren.

Liedjes uit 1960 in de Nederlandse taal

Inkoop singels, daar ga ik voor. Met daarbij veel piratensingles. We gaan terug naar 1960, dan moeten we toch echt diep graven in ons flinke, muzikale geheugen. Want we zetten de klok maar liefst 55 jaar terug. Dat is verdorie geen kleinigheid. Ik hoor mijn grijze hersens flink kraken. En nu maar hopen dat die flinke arbeid ook leuke resultaten oplevert. Het eerste liedje wat opduikt in mijn aloude, grijze massa is het liedje Kom van dat dak af van Peter en zijn Rockets. We hebben het over Peter Koelewijn, hij is afkomstig uit het Brabantse Eindhoven. Ik ga voor inkoop singles met veel piratensingles.

Liedjes uit 1960 in de Engelse taal

Inkoop singles, daar ga ik voor, met veel piratensingles. Dat wil ik heel graag, met daarbij heel veel mooie piratensingles. Ik heb er echt heel veel zin in, om zo’n lekkere gouwe ouwe nog eens te draaien op mijn zeer oude pick-up. Hij is dan wel zeer oud maar zeker nog lang niet versleten. Er komt nog steeds een prachtig vol geluid uit de luidsprekers. Ik ga voor inkoop singles met daarbij veel piratensingles en ik kies onder meer voor het prachtige liedje Ramona. Dit liedje Ramona wordt gezongen door de Blue Diamonds. Als ik het goed heb Ruud en Riem de Wolf uit Den Haag.

 —