Energie Management Specialisten
Image default
Industrie

Bestel het juiste magneetventiel voor uw toepassing bij deze specialist

Wilt u graag een kwalitatief hoogwaardige magneetventiel aanschaffen bij een gerenommeerd bedrijf? Aim fluid control beschikt over een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan magneetventielen die uw medium (neutraal, stoom, heet water, agressief, pneumatiek en explosiegevaarlijk) controleren, managen en in de juiste richting sturen. Wilt u het assortiment aan magneetventielen, geschikt voor diverse toepassingen ontdekken? Bekijk de website voor meer informatie.

Een ruim aanbod aan diverse soorten magneetventielen

Een magneetventiel is een klep die wordt gebruikt om vloeistoffen of gassen door te halen, te blokkeren of om te leiden. Zo wordt door middel van twee of meer poorten media geopend, gestopt, gedoseerd, verdeeld of vermengd. In deze processen wordt gebruikgemaakt van elektrische stroom die door een solenoïde of spoel wordt gestuurd. Magneetventielen zijn beschikbaar in diverse modellen en kunnen worden geleverd met diverse membraan materiaal, zoals EPDM (water, heet water en lagedrukstoom) en FPM (perslucht, olie en brandstoffen). Een magneetventiel is uitermate geschikt om snel en nauwkeurig op een veilige manier veel te schakelen voor diverse media, zoals olie, water, heet water, stroom en licht. Het is een klein, compact systeem dat eenvoudig te integreren is en daardoor gemakkelijk is in te bouwen. De verschillende soorten magneetventielen zijn:

  • Directwerkende magneetventielen: 2/2-weg en 3/2-weg in rvs, messing, aluminium en diverse kunststoffen
  • Indirectwerkende magneetventielen 2/2-weg en 3/2-weg in rvs, messing, aluminium en diverse kunststoffen

Ontvang deskundig advies van een professional

Heeft u behoefte aan deskundig advies? De professionals van aim fluid control helpen u graag verder en zoeken met u naar de juiste (prijs)technische oplossing. Welk magneetventiel u uiteindelijk kiest, is natuurlijk volledig aan u. Heeft u verdere vragen over de producten of wilt u meer weten over de diverse diensten die aim fluid control aanbiedt? Ook dan neemt u gerust contact op met de professionals, waarna zij u voorzien van passend advies en antwoord geven op al uw vragen. Neem hiervoor telefonisch contact op, vul het contactformulier in of bezoek de showroom in Son en Breugel.

https://www.aimfluid.nl/nl