Energie Management Specialisten
Image default
Mode en Kleding

Op zoek naar regenkleding? Let hier op!

Op zoek naar regenkleding? Let hier op!

Als het begint te regenen, wil je er zeker van zijn dat je voorbereid bent met goede regenkleding zoals een lange regenjas heren. Op welke eigenschappen moet je letten bij een regenkleding?

Een goede kap

Een goede kap voor je regenjas dames getailleerd is essentieel om je droog te houden. Zoek er een die verstelbaar is en goed past, met een trekkoord om hem strak om je gezicht te trekken. Zoek er een met een rand om de regen uit je gezicht te houden. Als je lange tijd buiten in de regen staat, is het belangrijk dat de uitrusting comfortabel en ademend genoeg is, zodat je niet bezweet of oververhit raakt.

Klittenbandsluiting op de mouwen

Klittenbandsluitingen zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je mouwen op hun plaats blijven, ongeacht het weer. Ze zijn ook beter verstelbaar dan knopen, dus als je merkt dat je in de loop van de tijd groeit of afvalt, rits je gewoon het klittenband los en plaats je ze weer. Een andere bonus is dat klittenband niet vast komt te zitten in de regen, zoals knopen soms kunnen doen. Je zult het ook gemakkelijker vinden om te gebruiken als je handschoenen draagt ​​of een rugzak draagt.

Veel zakken

Je moet kijken naar een regenkleding zoals een regenbroek heren die veel grote zakken heeft. Een goede plek voor het opbergen van je telefoon en andere spullen is het borstzakje aan de voorkant of een zijvak met ritssluiting. Deze zijn gemakkelijk toegankelijk zonder je jas uit te doen, maar toch uit de weg als je ze niet nodig hebt. Zoek naar regenjassen met steekzakken die groot genoeg zijn om je handen er comfortabel in te steken. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt profiteren van deze zakken terwijl je handschoenen draagt. Het is ook belangrijk dat ze waterdicht zijn.

Het moet over je werkkleding passen

De jas moet groot genoeg zijn om over je werkkleding te passen. Het is belangrijk dat de regenjas die je kiest eenvoudig over je werkkleding heen kan, dit maakt het makkelijker voor je als het begint te regenen en je snel naar buiten moet rennen. Veel van de jassen op deze lijst hebben een ontwerp waardoor ze er professioneel uitzien wanneer ze worden gedragen om te voldoen aan de dresscode op kantoor, maar sommige zijn omvangrijker dan andere en zijn mogelijk niet geschikt om als professionele kleding te dragen.

 

Reflecterende markering zodat je beschermd blijft

Regenkleding is niet alleen bedoeld om je droog te houden. Het gaat er ook om ervoor te zorgen dat andere mensen je kunnen zien, vooral ’s nachts. Daarom is het belangrijk om op zoek te gaan naar regenkleding met reflecterende materialen. Deze materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals geel, oranje en groen en kunnen in de jas worden genaaid of met klittenband worden vastgemaakt.

Een duurzaam materiaal dat niet te snel verslijt

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van een waterdichte jas, is hoe lang deze meegaat. Je wilt niet dat je elk jaar een nieuwe jas moet kopen, vooral niet als je hem dagelijks gebruikt tijdens regenachtige dagen. Zoek daarom naar materialen die duurzaam zijn en niet te snel verslijten. Dit kan moeilijk zijn omdat duurzaamheid vaak wordt geassocieerd met hogere prijzen, maar er zijn verschillende factoren die dit gemakkelijker maken. Hoe beter het materiaal dat wordt gebruikt bij het maken van het kledingstuk, hoe duurzamer het in de loop van de tijd zal zijn. Verschillende materialen hebben echter verschillende kwaliteiten en passen mogelijk niet precies bij jouw behoeften. Vergelijk beoordelingen van andere mensen die deze producten eerder hebben gebruikt. Door recensies van eerdere gebruikers te lezen, krijgt je een idee van hoe goed elk product in de loop van de tijd presteert en welke problemen gebruikers ermee kunnen tegenkomen. Dit kan helpen beslissen of iets de moeite waard is om te kopen op basis van zijn levensduur potentieel in plaats van alleen esthetiek.