Met een tijdregistratiesysteem voorkomt u fraude op de werkvloer

Wilt u graag een tijdregistratiesysteem integreren bij u op de werkvloer? Dan schakelt u hiervoor een betrouwbaar en ervaren bedrijf in. EasySecure is een specialist in tijdregistratie. Dankzij hun tijdregistratiesysteem heeft u op eenvoudige wijze inzicht in de beloning voor uw werknemers. U krijgt de beschikking over een praktisch kloksysteem dat de urenregistratie voor uw medewerkers én voor uzelf eenvoudiger maakt. Dit bedrijf beschikt over handige software, bovendien geven zij u deskundig advies op maat. Zij helpen u te allen tijde aan het juiste systeem voor uw onderneming.

Uw personeel koppelt hun smartphone aan hun systeem

Een tijdregistratiesysteem van EasySecure werkt op basis van de mobiele telefoon, kaart, tag of code. U biedt medewerkers dus indien gewenst de mogelijkheid om uw mobiele telefoon als toegangskaart voor registratie in te zetten. Doordat een smartphone als sleutel wordt gebruikt, wordt de kans op verlies en onderhoudskosten verminderd. Uw werknemer plaatst de mobiele telefoon tegen een zogeheten prikklok. Een prikklok is ideaal voor verschillende soorten bedrijven, omdat deze klok zeer nauwkeurig en betrouwbaar de tijd registreert. Fraude wordt voorkomen met dit betrouwbare systeem, bovendien is dit tijdregistratiesysteem zeer betaalbaar én bewaakt het de privacy van uw personeel. Een ander belangrijk voordeel van een prikklok is dat onbevoegden uw pand niet kunnen betreden, dus ook de veiligheid op de werkvloer wordt verbeterd!

Maak gebruik van de oplossingen van deze specialist

Heeft u interesse in het plaatsen van een tijdregistratiesysteem van EasySecure, bijvoorbeeld een prikklok? Ontdek dan wat deze specialist voor u kan betekenen. Zij voorzien u van een systeem van de meest moderne software. Het is bij hen ook mogelijk om een systeem geheel op maat te laten maken, zodat u zeker weet dat aan uw wensen en behoeften wordt voldaan. Indien u gebruik wilt maken van de betrouwbare oplossingen van dit bedrijf, benadert u hen via de contactgegevens op hun website.