Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Laat een rijbewijskeuring uitvoeren door deze huisarts in Eindhoven

Werd u gevraagd een rijbewijskeuring te laten uitvoeren om uw rijbewijs te laten verlengen en woont u in Eindhoven of omgeving? Dan kunt u voor deze professionele medische keuring terecht bij MJRM Keunen Huisarts in regio Eindhoven. Een betrouwbare keuringsarts van deze huisartsenpraktijk doet dan een grondige evaluatie voor de verlenging van uw rijbewijs. Deze rijbewijskeuring is verplicht om een rijbewijs te laten verlengen wanneer u 75 jaar of ouder bent en dient elke 5 jaar plaats te vinden. Ook als u jonger bent, maar bepaalde medische aandoeningen heeft, dient u deze keuring te laten uitvoeren om te mogen blijven rijden met de auto.

Wat houdt een rijbewijskeuring in?

Wilt u een afspraak inplannen bij MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven voor uw rijbewijskeuring? Dan zorgt een betrouwbare keuringarts voor een grondige evaluatie. Hierbij wordt gekeken naar verschillende zaken, waaronder uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. De keuring neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Om de rijbewijskeuring bij MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven vlot te laten verlopen, dient u wel de volgende zaken mee te nemen:

  • Uw rijbewijs
  • Uw medicijnenlijst
  • Uw bril, indien u deze draagt of een bewijs van sterkte bij het gebruik van contactlenzen
  • Een door u zelf ingevulde eigen verklaring

Maak vandaag nog een afspraak voor uw keuring

Wilt u zo snel mogelijk een rijbewijskeuring in Eindhoven of omgeving laten uitvoeren? Dan kunt u bij deze betrouwbare praktijk mogelijk vandaag nog terecht voor een afspraak. Als u voor 9:30 uur belt naar de assistenten, krijgt u nog dezelfde dag een afspraak bij een keuringsarts. De huisartsenpraktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 16:00 uur. Wacht dus niet langer en laat meteen een keuring uitvoeren zodat u uw rijbewijs kunt laten verlengen en weer zorgeloos de weg op kunt met uw auto. Ook bij vragen kunt u contact opnemen met deze huisartsenpraktijk.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/