Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Kwalitatief hoogwaardige gevelplaten geven uw pand een uitstekende afwerking

Bent u op zoek naar gevelplaten voor uw nieuwbouw-, renovatie- of restauratieproject? U vindt deze bij SINH Building Solutions. Deze specialist verkoopt duurzame MAGOXX gevelplaten die perfect dienen als constructie van plafonds, vloeren of gevelbekleding. De gevelplaten van deze expert houden op innovatieve wijze de invloeden van de natuur buiten, zodat uw pand geen schade oploopt. Deze platen zorgen er bijvoorbeeld voor dat vocht buiten blijft. U heeft dus geen last meer van schimmels of insecten wanneer u uw wanden bedekt met de gevelplaten van SINH Building Solutions. De platen zijn daarnaast gemaakt van brandwerend materiaal. Het beschermt u dus op meer dan één manier. Bent u geïnteresseerd in deze bescherming van uw pand, maar wilt u de uitstraling van het pand wel behouden? Het is mogelijk om de gevelplaten van deze specialist af te werken met het gewenste laminaat. U bepaalt zelf het uiterlijk van de MAGOXX platen.

De drie eigenschappen van moderne bouwtechnieken

De gevelplaten van deze specialist zijn ontwikkeld op basis van drie elementen binnen de moderne bouwtechniek. Ten eerste moet het materiaal slim zijn. Dit is het geval, want de platen zijn erg licht en verkrijgbaar in de maat die u wenst. Hierdoor is het erg eenvoudig om deze platen te gebruiken in de constructie van uw pand. De platen zijn wellicht licht, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. De platen zijn namelijk stevig en watervast. Ten tweede zijn de platen brandvertragend, een erg belangrijke eigenschap met het oog op de veiligheid van de bewoners van het pand. Ten derde zijn de gevelplaten recyclebaar geproduceerd. Deze platen dragen dus bij aan een leefbare toekomst.

Neem contact op en stel uw vragen aan deze specialist

Heeft u nog vragen over de gevelplaten van deze expert of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met hen op. Ze beantwoorden graag al uw vragen, zodat u de platen met een goed gevoel kunt bestellen.

https://magoxx.com/